Şimdi Ara

Edifier X600 vs. Edifier M3300SF vs. Edifier M3200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EDIFIER M3300SF 2+1 SPEAKER
    EDIFIER M3200 2+1 SPEAKER

Edifier X600 vs. Edifier M3300SF vs. Edifier M3200

Kullanıcı deneyimlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 3 Ağustos 2011; 13:00:13 >

• X600 kullanıyorum çok memnunum. Vatan'da listelediğin diğer modelleri de denedim. Kulağa en hoş gelen M3300SF bana göre, ama aralarında öyle aman aman bir fark yok. M3200 ve X600 arasında fark göremedim, tasarım nedeniyle biraz daha pahalı bence.
  • diğer konudaki yorumunla film biraz daha falza yer kapladığından tercih listemde 5.1e yöneldim

teşekkürler yorumun için.
  • Edifier X600ü önermem,daha önce kullanmışlığım var,iyi bir sistem değil.Tabi beklentin nedir bilemiyorum,beklentin yüksekse bunların hiçbiri tatmin etmez seni.Gelir f/p oranı yüksek derler burada sana,ama beklentisi yüksek insanı tatmin etmezler.Neden böyle dedim,derin uzun uzun basslar beklıyorsan bunların hiçbiri bunu veremez.

Ama iyi bir müzik dinletisi sunsun dersen EDIFIER M3300SF iyi bir modeldir.
  • x600 ahşap yapısıyla öne çıkıyor.gayet tatminkar bir sistem.kağıt üzerindeki hiçbir veriye bakmadan gönül rahatlığıyla alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 4 Ağustos 2011; 1:18:50 >
  • EDIFIER M3500 5+1 ile müziklerde iyi performans alabilirmiyim?
  • Dinleme imkanınız varsa öncelikle dinleyin ama tavsiyem uzatan kumanda vb artıları olan m3300sf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z906 ve Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabilirsin, pişman etmez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubb

EDIFIER M3500 5+1 ile müziklerde iyi performans alabilirmiyim?

oda aşırı büyük değilse sıkıntı olmaz bence.
    ama sırf müzik için alıyorsan m3300sf alman daha iyi olur hocam
  • sadece müzik değilde yani %50-%50 müzik-film ondan dolayı 5.1e yöneldim, filmlerde 5.1 çok iyi performans gösteriyormuş 2.1e göre
  • o zaman m3500 almak en iyi çözüm senin için hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

o zaman m3500 almak en iyi çözüm senin için hocam

peki hocam teşekkür ederim, vatanda kampanya kovalıyorum şimdi m3500 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 9 Ağustos 2011; 18:39:19 >
  • Şu anda indirimde Edifier ürünleri.
  • Bu 3 ürün hakkında fikir verebilecek başka kimse yok mu ? Bende bu üçü arasında kaldım. %40 müzik %60 film için istiyorum. X600 biraz basit geldi kabloları felan dandik gibi. M3200'ün görüntüsü çok güzel ama uyduların hoparlör çapı küçük diğerlerine göre. M3300SF nasıldır ?
  • Arkadaşlar edifier x600 almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Yoksa biraz indirimleri mi beklemeliyim? Birde garanti de sıkıntı yaşatıyorlar mı? yoksa logitechlere yöneleceğim...
  • Arkadaşlar edifier x600 almak istiyorum. Önerebileceğiniz bir yer var mı? Yoksa biraz indirimleri mi beklemeliyim? Birde garanti de sıkıntı yaşatıyorlar mı? yoksa logitechlere yöneleceğim...
  • Çok pahalı şu an fiyatları. 3 u arasında kaldım ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.