Şimdi Ara

✅ ALINIK 4500TL'E KADAR EKRAN KARTI ✅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: K0ZMİK Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ✅ ALINIK 4500TL'E KADAR EKRAN KARTI ✅

Başlıkta da yazdığım gibi ekran kartı arıyorum.

AMD veya Nvidia olur, farketmez.

Minimum 6 gb vram olması lazım.

3 fanlı yada çok kalın tipte soğutuculu modeller olmaz, mini itx kasam max 26 cmlik ekran kartlarına destek veriyor.

AMD tarafında RX470-480-570-580 gibi kartları istemiyorum. Vram'i bu modellerde 8 bile olmasına ihtiyacım yok çünkü malesef piyasada tamirsizi vram'i değişmeyeni miningden vs çıkmayanını bulmak imkansız hale gelmiş. O yüzden direkt bu modelleri eliyorum.

Nvidia tarafında çok eski modeller olmasın yeterli. RTX serisinden herhangi biri olabilir.

Bütçem maximum 4500 lira, sahibinden.com üstünden param güvende ile satın alacağım. Kutusu faturası olması tabi ki çok iyi ama illa ki olmasına da gerek yok.

Param güvende ile istememin sebebi malum ortalık bu ekran kartında çakal kaynıyor. At izi it iziyle karışmış durumda. Ben al satçı değilim en nihayetinde evimdeki bilgisayarda oyun oynayacağım o kadar. Malesef piyasa dediğim gibi çakal kaynıyor. Adam kartın miningde anasını ağlatmış bakım yaptık satıyorum diye koyuyor ilana satmaya çalışıyor. Halbuki araştırıp buluyoruz ki adam kartı tamir ettirmiş gpu reball olmuş vram değişmiş vs çıkıyor.

Param güvende ile istememin sebebi de bu yüzden. Kart dediğiniz gibi çıkarsa zaten elime geçtikten sonraki 2 3 saat içinde onayınızı veririm paranızı da alırsınız. Veya önce ürün sonra eft havale isterseniz onu da yapabilirim o da sorun değil. Ama dediğim gibi kartı öncelikle test etmem lazım. Ha ama yok ben rigden çıkmış depolardan sürünmüş, fanı 10 kere değişmiş, işte bizim tamirciden tamir yemiş bilmemnesi değişmiş osu olmuş busu olmuş kartı kaktırayım diye de bir niyetiniz varsa rica ediyorum bana yazmayın lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.