Şimdi Ara

ALINIK GTX980Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK GTX980Tİ

alınık gtx 980ti

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam belki özel bir ihtiyacınız vardır ama 980 ti yerine 1660ti almanız daha mantıklı olmaz mı? Hem az kullanılmış, garantili bir kart olur. Yarı yarıya da güç kullanıyor.

• Börcır kullanıcısına yanıt
    1660ti şuan 4500-5000tl hocam 980ti ise 2500 civarı, özel olarak 980ti ihtiyacı olduğunu sanmıyorum piyasadan ötürü mecburen birçok kişi 980ti gibi kartları arıyor şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abdisasho kullanıcısına yanıt
    1050ti lar bile 2k dan listeleniyorken 980ti lari o fiyata veren olur mu bilemedim

• İlgilenirseniz Msi Gtx 980 Mevcut.

Kim listeliyor kim alıyor sahibindende 1060 satıyorlar o fiyata

2 kişi 2000 lira yazdı diye 1050 Ti 2000 liraya gitmiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

Kim listeliyor kim alıyor sahibindende 1060 satıyorlar o fiyata

2 kişi 2000 lira yazdı diye 1050 Ti 2000 liraya gitmiyor hocam

Daha dün 1800'e veriyordu biri burada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK/TAKASLIK Asus GeForce GTX970
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sizi anlıyorum hocam lakin şu anda bile 800-1200 liraya bulunabiliyor 1050 Ti lar, o yüksek satanlara bakmayın hocam, biri gelir satarım çabası, 1800 liraya şu an rog matrix çok kaliteli bir 980 var o bile 2 ay olmuş satılmıyor. Piyasa çok garip siz siz olun vermeyin paranızı hocam yüksek fiyat verenlere. Lâkin güçlü bir kart istiyorsanız bu dönemde 1070 1080 gibi doğru bulunamıyor, çok yüksek istiyorlar 3000-5000 arası

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt

Nerden bulunuyor acaba? 1500 altına göremedim 3 hafta aradım.

Geçen sene dolar 6 civarındayken, 1050 ti Gaming X'i 950'ye sattı arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 27 Mart 2021; 19:41:36 >
    Şehrinizi söyler misiniz hocam, ben birçok sayıda gördüm lakin cyberpunk açamadığı için şahsen 500 bile veremem karta, o yüzden hiç almadım, size haber edeyim şehrinizi söyleyin lazımsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayraTsu07 -- 27 Mart 2021; 19:44:19 >
  • quote:

Şehrinizi söyler misiniz hocam, ben birçok sayıda gördüm lakin cyberpunk açamadığı için şahsen 500 bile veremem karta, o yüzden hiç almadım, size haber edeyim şehrinizi söyleyin lazımsa

Sakarya da olur İstanbul da. Valla bulursanız alayım. Ekran kartsız kalma şansım olmadığı için sıfır 1030 aldım ekran kartını satıp dönerken. İade ederim :)

Keşke 1 hafta önce rx 550 alsaydınız 600 liraydı sıfırı onda encode ve dp girişide var video çekerken çok iyi oluyor

• quote:

Keşke 1 hafta önce rx 550 alsaydınız 600 liraydı sıfırı onda encode ve dp girişide var video çekerken çok iyi oluyor

500 liraya bulmuştum ama 64 bit diye almadım.

Arez 128 bit 2 gb olan şu an 680 lira ama maalesef

• Hocam kimse şu an 980 veya 980 ti 1800 tlye vermez kart rx 580 570 560 yer bunların hepsini adam rx580 e 4 bin küsür para istiyo kim verir o paraya 980 heleki rog serisi olucak o kart tüm testlerde 1070 muadili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.