Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ALINIK GTX980Tİ
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
3000tl düşünüyorum
Orijinalden alıntı: ironpump3000tl düşünüyorum
o fiyata 1070 bile zor hocam piyasa boyleyken 1070 bakmaniz daha mantikli ikiside deafulttayken onde cunku ise yarar 980ti ler gercekten pahalli keske ben 3000 e ilan actigimda alsaydiniz
bu karta enazindan 4000 verilebilir gibi duruyo lakin garantisiz karta 4 bin vermekte cok anlamli degil bende 980ti cok severim oc ile 1080 oluyo nerdeyse ortada gtx 1070 birakmio
yinede paranizi riske atmanizi onermem
letgoda sea hawk sivi sogutmali 980ti lerde var onlar matrix den daha iyi tabi ama 4500 den asagi birakmazlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Mayıs 2021; 2:59:53 >
-
-
reyiz oc ile 980ti ın 1080 i yakalaması mümkün değil sanki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: türkerrrreyiz oc ile 980ti ın 1080 i yakalaması mümkün değil sanki.
oluyo nerdeyse dedim zaten deafultunu yakalayamaz ama baya yaklasir
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: türkerrrilla ispatmi edelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 26 Mayıs 2021; 12:52:43 >
-
her ay ekran kartı fiyatları artıyor nereye gidecek böyle