Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ ALINIK ] hdmı çıkışlı min. 19" led-lcd monitör Satın Al 7 Nisan 2017 00:12 1 1 [ ALINIK ] hdmı çıkışlı min. 19" led-lcd monitör Merhaba arkadaşlar.Pc deki monitörümü televizyonum bozulduğu için oturma odama almak zorunda kaldım. bu nedenle en az 19" ve hdmı çıkışlı ölü pikseli olmayan temiz monitör arıyorum.Tercih sebeplerim;¦hdmı çıkış¦en az 19"¦marka farketmez¦çizik çok mühim değil kırık çatlak olmadıktan sonra¦ölü piksel olmamalı• En önemli kriterim burada referansı belli bir seviye altında olanlardan alışveriş yapmıyorum.Herkese iyi forumlar...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana,Seyhan Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün UHANS i8 5.7 Inch 4GB 64GB [ ALINIK ] hdmı çıkışlı min. 19" led-lcd monitör ALINIK - SAMSUNG J7 GOLD - A7 GOLD - A8 GOLD 3 Günlük Full Kutu Sıfır HTC Desire 830