Şimdi Ara

ALINIK HTC LER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YURDIŞI OLSUN YURT İÇİ GİRİŞLİ OLSUN SIFIR - 2.EL(TERTEMİZ SIFIR AYARINDA) TOUCH 3G ,TOUCH, TYNT II, TOUCH DAİMOND, TOUCH PRO ARIYORUM. ACİLLLL
    NOT MAKİNALAR ARASI UÇURUM GİBİ GÖZÜKSEDE GÖNLÜME UYGUN GELEN FİYATLI HANGİ ALET OLURSA OLSUN BİRAN ÖNCE ALCAM

• hangi şehirdensin? Bende bir tane diamond var
  • HTC TYTN II kaiser makinamı satmayı dusunuyorum.
    cok verimli kullanamadıgım için açıkcası alet gercekten guzel ama hakkını vererek kullanamıyorum.
    kız gibi kullandım sadece telefon amaclı kullandım radio rom hiç değiştirmedim.
    haziran 2008 de almıstım 8 aylık pda,2 yıl garantiliydi ,garantisi devam ediyor ,hiç cizik yok,Turkcell den almıştım.
    1200 ytl nakit paraya verebilirim.yada CANON EOS 450D DSLR fotograf makinesi ile takas yapabilirim.
  • ben de htc toyuch 3g almayi dusunuyorum. satan varsa bana pm yoluyla ulasirsa sevinirim.
  • slm hocam htc orbit xda o 2 var yanında 2 gb kartla birlikte...sarj cihazı kulaklıgı sadece kutusu yok çok temiz kullanılmıs bir cihaz....
  • HTC 7500 denen cihazı merakla 2 sene önce aldım ama çok çok az kullandım sıfır kadar temiz. Camında bir çizik bile yok. gerçekten kullanacak olan arkadaşa vermek isterim.Diğer ismide HTC Advantage. Sanırım en fazla 10-15 kere şarj etmişimdir.
  • 2. elde TyTn ıı ilanım var. garantisi devam ediyor, yanında cama yapışan araç tutucu, cradle (masa üstü şarj ve usb bağlantılı kaide),
    2 gb sd kart, kullanığım igo 8 dahil diğer programlar var. ekran koruyucu ile kullanıldı, gayet temiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.