Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK yada TAKASLIK iPhone 4S 16 GB + BB Q5 Satın Al 22 Nisan 2016 14:39 1 1 SATILIK yada TAKASLIK iPhone 4S 16 GB + BB Q5 Merhaba, Turkcell'den alınma yaklaşık 3 yıldan bu yana kullandığım iPhone 4s 16gb telefonumu ve çok az kullanılmış olan Blackberry Q5 telefonu beraber olarak takas etmek istiyorum. iPhone 4s 16 gb telefonum da kasa değişikliği olmuştur ve şu anda beyaz renktir. Yanında kutusu, şarj aleti ve kulaklık verilebilir. Faturası da durmaktadır. Telefonun arka kapağında çatlak vardır, ayrıca ara ara sessize alma tuşu kendisi devreye girip çıkmaktadır. Orta tuşu dönmektedir ama çalışmasında herhangi bir problem yaşamadım ama bilin istedim. Telefonda 9.3 versiyonu yüklüdür. Blackberry Q5 telefon çok temizdir. En son Blackberry OS 10 yüklenmiştir. hiçbir problemi yoktur ve gayet iyidir. 4G destekli bir telefon. Bilindiği üzere hem dokunmatik ve hem de tuşları olan bir telefondur. VOLTE desteği varmı yok mu hiç bakmadım ama alacak olan arkadaş araştırıp bakabilir. Kutusu ve şarj kablosu var. Ama şarj başlığı ne yazık ki kayboldu taşınırken. Bu iki cihazı 650TL ye beraber satmak ya da takas etmek istiyorum. Ayrı ayrı satılmamaktadır ve böyle tekliflere cevap verilmeyecektir. Takas olarak Samsung garantili sıfır J7 ya da LG G Flex 2 ile düşünüyorum. Üstünü ilgilenen arkadaşla konuşuruz. Sormak istediğiniz birşey varsa buraya yazın herkes okusun, benim aklıma gelmeyen şeylerde olabilir en azından herkese açık olsun ki ürün hakkında net bir durum olsun. Saygılarımla,Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK yada TAKASLIK iPhone 4S 16 GB + BB Q5 İzmir'den Satılık İPhone 3G 8 GB Alınık Nikon D90 Body + Lens <<NAKİT>> ACİL***Alınık Nokia 1100 yada 1101***