Telefon'da şu anda 4.2.1 versiyonu yüklüdür. Teleservice garantisi 11 Şubatta bitti. İPhone ilk aldığımda bu Sımlock ve Sim Free muhabbetlerini çok bilmediğimden ötürü, telefonu 4.2.1'e yükseltip baseband'ı 06.15.00 yaparak telefonu unlock yaptığımı zannettim. Fakat bu baseband'ın GPS'i sınırlandırdığını yani bazı GPs programları ile çalışır hale getirdiğini daha sonra forumlardan öğrendim. Şu anda telefünun dokunmatiğinde, wifisinde yada ekranında en ufak bir sorun dahi yoktur. Önünde ve arkasında shield ile kaplıdır bu nedenle herhangi bir çizik durumu olmamıştır. Sadece elma logosunda çizilmeler mevcuttur , bunun nedeni de shield'in o bölümünün açık kalmasıdır. Telefonun yanında sadece şarj aleti verilecektir. Onun dışında herhangi bir aparatı yada kutusu yoktur. Alacak arkadaşın bu şekilde bilip kabul edip almasını isterim. Telefonda kronik şarj girişi çatlağı vardır, ama telefonun arka kısmında da shield kaplı olduğundan herhangi bir rahatsızlık vermemektedir. Telefona istediğim fiyata gelelim , telefonun her durumunu ortaya koydum bu şekilde telefona 500 TL istiyorum. Herhangi bir pazarlık ya da indirim ne yazık ki yoktur. Bu şekilde atılan mesajlara cevap verilmeyecektir. Takas ise İPhone 3GS 8, 16 , 32 GB ile fiyatta anlaştığımız durumda düşünebilirim. Eğer bu şekilde takas teklif edecek arkadaşlar olursa , kendi telefonlarının fiyatını ya da var sa ilanını verip üzerine ne kadar istediklerini de belirtirlerse anlaşmamız o kadar kolay olacaktır. Takas teklifleri sadece İzmir içinde geçerlidir. Şehir dışı takas düşünmüyorum, hem zahmetli oluyor hem de birçok sorun çıkıyor sonradan. Telefon bu , fiyatı bu.. Alıcısına hayırlı olsun.
Not: Şu anda işte olduğumdan dolayı resimleri ekleyemiyorum. Akşama resimleri de eklerim..
Saygılar....Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.