Şimdi Ara

ALINIK HTC ONE SERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar harcayabileceğim rakam maksimum 350 Liradır. Kutulu,aksesuarları ve faturası olursa sevinirim. Pembe ekran, pembe kamera, kasada açıklık, hoparlörde cızırtı gibi sorunları olan telefonlar için lütfen yazmayın. Kuşadası veya Aydın elden almayı düşünüyorum zira asla önceden ödeme yapıp kargo beklemeyi istemiyorum. Alışveriş geçmişim ve referanslarım güvenlik açısından uygun olacaktır. Hayırlı satışlar diliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahkax -- 9 Ekim 2015; 19:26:19 >

• Hocam ciddi ciddi 350 liraya temiz m7 arıyorsun yani? Birde çay söyleyelim yanına da tam olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatsizlik etmeyelim öncelikle, ardından iyi okuyalım. Yazımın hiçbir yerinde M7 kelimesi geçmiyor One serisi bir sürü model var o fiyata ikinci elde. Sonra yaptığımız yorumla kalp kırarız üzülürüz maazallah.
     ALINIK HTC ONE SERİSİ ALINIK HTC ONE SERİSİ

• Pembe kamera ve kasada açıklık dediğiniz sorunlar m7 serisinin kronik problemleri. O yüzden m7 anlaşılması normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ama benim tavrım beni hiç tanımayan bir insanın "kardeşim sende şöyle böyle" tarzı yaklaşıma. Herşeyi söylemenin bir yolu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Xbox One X
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.