Bildirim
Alınık INTEL 335 SERISI 180GB SSD
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Alınık
Giriş
-
PM :) -
Arkadaşlar PhantomAssassin nickli arkadaşımızdan 1 adet satın aldım fakat 1 adet daha arıyorum ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Nedir bu cihazı münhasırdaki ısrarınızın sebebi acaba ? . Bilgi için soruyorum sadece...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pashha27
Nedir bu cihazı münhasırdaki ısrarınızın sebebi acaba ?. Bilgi için soruyorum sadece...
Dostum ben raid0 yapmak için arıyordum ikinciyi onu aldım raid yaptım baktım performans 2 katına çıktı. O yüzden şimdi üçüncüyü almaya karar verdim. Intel aramamın sebebi daha önce OCZ, Corsair kullanmıştım. OCZ durup dururken bozuldu ve tüm bilgilerim gitti. Corsairde çok yavaşladı yani HDD kadar olmasada boş alan doldukça performansı çok düştü. Sonra araştırdım intel kendi sürücülerini üretiyormuş sanırım bu nedenle diğerlerine oranla hem daha güvenli hem daha hızlıymış. 1.5 yıl kadar önce aldım ve şu ana kadar problem çıkarmadı, performansı da ilk günkü gibi. O yüzden intele taktım kafayı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X