1388 TL(sepette) Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB)
-
-
Crucial 1TB P3 , 220 tbw , 1388 tl
Adata 1TB Legend 750 , 600 tbw , 1459 tl
MSI SPATIUM M390 NVMe M.2 1TB , 400 tbw, 1895 tl
Samsung 1TB 980 NVMe , 600 tbw , 1954 tl
Samsung 1TB 980 PRO , 600 tbw , 2634 tl (Amazon.ge 2331 tl)
Araştırdığım kadarıyla bu değerleri buldum,
Fiyat performans açısından Adata 1tb mantıklı geldi bana,
sizin yorumunuz nedir?
-
O kadar bilgiyi yazıp silmek cidden zor. Ki o garantinin bittiği yazma ömrü, vaat edilen ömür değil. Çoğu araba markasının kitapçığında da 100.000 km yazar, bu arabanın öldüğü zaman değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandan 1189TL'ye Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) almıştım. Onu iptal edip bunu mu alsam acaba ? Kioxia'da DRAM var bunda yok sanırım.
-
TBW'den ziyade sustained sequential write hızı önemli bence. DRAMless diskler çok kötü oluyor, ona dikkat etmek gerek.
-
ccboot oyun server makinesinde oyun diski olarak denemek için kullanacaktım. yani oyun kopyalanacak sonra sürekli okuma yapılacak, çok yaz sil yok yani,okumaya hangisi en çok dayanırsa o benim için daha iyi,
-
sürekli yazma hızını test eden bunları paylaşan bi site falan var mı ? Zira çoğu firma bunu söylemekten çekiniyor. Ne kadar süreyle bu hızı koruduğunu ?
-
dram tam olarak ne işe yarıyor
-
Marka+model+review olarak, mesela "Crucial 1TB P3 review" şeklinde arattırdığınızda çıkan birkaç sitenin içinden biri genellikle bu testi de paylaşıyor. DRAM sürekli kullanımda DRAM olmayan nandlara göre yüksek ve stabil okuma/yazma hızı sağlıyor, gecikme süreleri azalıyor, doğal olarak genel bir kararlılık söz konusu. Disklerin buffer'ı bittiğinde dram yoksa usb2 hızlarına kadar düşebilir yazma hızı, bakınız crucial bx serisi. Sadece okuma yapılacaksa bir çok dramless nand iş görür. O yüzden almadan önce sizin kullanım senaryonuza uyuyor mu onu belirlemek gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X