Şimdi Ara

ALINIK IPOD TOUCH 5 (AMERIKA veya AVRUPA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Selam arkadaslar Ekim ayinda Amerikaya veya Avrupada her hangi bir ulkeye gidicek olan arkadaslardan KOMISYON karsiliginda Ipod Touch 5(1 Adet 32 GB) getirmelerini rica edecegim.

P.M yoluyla bana ulasabilirsiniz , Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

Selam arkadaslar Ekim ayinda Amerikaya veya Avrupada her hangi bir ulkeye gidicek olan arkadaslardan KOMISYON karsiliginda Ipod Touch 5(1 Adet 32 GB) getirmelerini rica edecegim.

Şuan Amerika'da arkadaşlarım var. Yalnız bu ay sonu dönecekler herhalde. Ekim'de mi çıkacak bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Şuan Amerika'da arkadaşlarım var. Yalnız bu ay sonu dönecekler herhalde. Ekim'de mi çıkacak bu cihaz?

Evet cikis tarihi EKIM ayi ama net bi tarih bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Evet cikis tarihi EKIM ayi ama net bi tarih bulamadim.

Eğer bu ay sonuna kadar çıksa getirtebilirdim. Ekim'in ilk haftası çıkacaksa da olabilir aslında. Neyse net bir tarih bulursanız haber verin.

• yeni konu açmak istemediğim için buraya yazım dedim,bende konuyu acan arkadas gibi 1 adet 32gb itouch5 almak istiyorum..getirecek olursa arkadastan sonra benımlede irtibata gecerse sevinirim..teşekkürler..
  • ekimin 7 sinde yengem dönicek ona getirtme şansımız olabilir eğer ekimin ilk haftası çıkıcaksa tabiki..

komisyonu o zaman konuşuruz
  • aşağı yukarı fiyatı ne olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç TL olur komisyonla birlikte toplam ?
  • arkadaşlar telefonlarda 70 dolar ve tablet için 50 dolar ortalama komisyon alınıyor , gerisi size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

arkadaşlar telefonlarda 70 dolar ve tablet için 50 dolar ortalama komisyon alınıyor , gerisi size kalmış.

Siz mi getiriyorsunuz Hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

quote:

arkadaşlar telefonlarda 70 dolar ve tablet için 50 dolar ortalama komisyon alınıyor , gerisi size kalmış.

Selam,

DH 2 ci eldeki az / çok tüm ilanları takip ettiğim için yazdım ( ALICI ların bilgisi olması amaçlı )

İnan ben getirsem buradaki KAR oranından % 40 daha ucuza getirirdim. Özellikle küçük aksesuar a bile ihtiyaç duyan insanlar için çok fazla mağdur olan üye var DH de.
  • quote:

quote:

quote:

Selam,

DH 2 ci eldeki az / çok tüm ilanları takip ettiğim için yazdım ( ALICI ların bilgisi olması amaçlı )

İnan ben getirsem buradaki KAR oranından % 40 daha ucuza getirirdim. Özellikle küçük aksesuar a bile ihtiyaç duyan insanlar için çok fazla mağdur olan üye var DH de.

Bu kadar fazla takip etmediğim için bu bölümü söyledikleriniz garip geldi. Yanlış anlamayın şaşırdım yani Hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam,

Bu kadar fazla takip etmediğim için bu bölümü söyledikleriniz garip geldi. Yanlış anlamayın şaşırdım yani Hocam.

Ortalama kar beklentisi ve hesabı yapacaksanız. USA dan ürün getiren de çok fazla kar düşünmüyorsa ,

telefon için = 60 dolar
    tablet ve ipod touch için = 40 dolar
    aksesuar için = 10 - 20 dolar gayet uygun oluyor / olabiliyor.

• EVET ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ORTALAMA 40 DOLAR VERİCEM BENDE ODA 75 TL YE TEKAMUL EDIYOR
  • yani toplamda cihaz bize 600 tl ye gelmis oluyor. eger oyleyse benimde alma sansim olabilir sanalpazar gibi bir site uzerinden tabi elimde ki 4.nesil 32gb satar satmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 28 Eylül 2012; 22:58:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.