Şimdi Ara

Alınık Kamp Çantası ⛺️

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kamp çantası almak istiyorum. Uygun fiyatlı satacak olan veya nerde satıldığını bile biri varsa yardımcı olabilir mi ?? 50,60 veya 60+lt bel ve surt destekli

Alınık Kamp Çantası ⛺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi koşullarda kullanmayı düşünüyorsun Mustafa uzun mesafe de mi su geçirgenliği sırt destek yapısı hepsi önemli, ne kadar uygun fiyatlı olsun fiyat limitin nedir
  • 200₺ye kadar çıkabilirim. Kampta kullanmayı düşünüyorum. Genelde 1-2 haftalık gezilere çıkıyorum. Salewa çantalardaki gibi orta seviye bir bel ve sırt desteği olması yeterli. Daha kaliteli çantası olup da artık kullanmayan kişiler varsa ve benim fiyat aralığımda olursa o çantayı da seve seve alırım 😊

• BU TÜR ŞEYLERi GENELDE AV MARKETLERDEN TEMiN ETMEK GEREKLi..BiSiKLETTE KULLANMADlĞlM SULUKLAR HEP BENi ÇiLEDEN ÇlKARDl BENDE AV MARKETTEN BiR MATARA ALDlM HARiKA BiŞEYDi
  • Tavsiyeniz için sağolun.

• www.sportsdirect.com dan rucksack lara bakın bence. karrimor markalılar daha ucuz. kargosuda cidden hızlı yani.
    vergisi algısı bir bakın. bence tr den ucuza gelebilir.
  • Teşekkür ederim çok faydalı bir siteymiş. Türkiye'ye siparişin gelmesin de sorun oluyor mu ? Daha önce sen sipariş vermiş miydin(ne kadarlık bir alışverişti)?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamp Çadır önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfbrskn

Teşekkür ederim çok faydalı bir siteymiş. Türkiye'ye siparişin gelmesin de sorun oluyor mu ? Daha önce sen sipariş vermiş miydin(ne kadarlık bir alışverişti)?

https://forum.donanimhaber.com/sportsdirect-com-da-kargo-ucretsiz-kampanya-bitti--112700419
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.