Şimdi Ara

ALINIK:KLİPSCH PROMEDİA ULTRA 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Iğdır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde olupta satmak isteyen varsa konuşalım
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok zor be
  • Şansımı deniyim dedim

• http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=3610075

Burada biri satıyor, diğer modeller de mevcut demiş. ben de 2.1 modelini istiyorum ama ona bile en az 300 YTL isterler eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantele -- 8 Mart 2007; 14:54:56 >
  • bende çok aramıştım.. biryerde vardı 800€ istiyorlardıki o fiyatta değmez amfili 5+1 alınabilir.. ama promedia en iyi 5+1 multimedia pc seti bu kesin.. Bu seti klipsch ürünlerini getiren bir bayiye sormuştum bu ürün sadece amerikaya özel malesef gibi birşey demişti.. ne kadar doğru bilmemekle beraber bu ürünün Türkiyedeki klipsh bayiliğini yapan firmalar tarafından getiriemediğide bir gerçek.. Şekli mükemmel olan ve sesi içidne mükemmel denilen bu set gelse herhade z5500 tahttan hemen düşecek ama ne yazıkkkı çıktığından beri kaç sene oldu promedia gelmedi gelcek gibide durmuyor..

iyi günler.. bulursanız banada haber verin bende çok beğeniyorm bu uzay mekiği tasarımlı hoperlörleri çünkü =)
  • o dediğiniz aletin ses gücü nedir ?
  • Tabi siz bunu kastediyormuşsunuz

Bense bunu:

ikisinide gören duyan olursa haber versin dimi Muhammed bey =)

Ultra yada GMX farketmez =)

hoşçakalın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle en iyi 5+1 değil. Çalıştığım barda 1 tane klipsch vardı 2 tane de Z5500. Genellikle evlere kiralıyorduk. Tarabya'da mustakil evler çok olduğu için bize büyük bir talep oluyordu ses sistemi kıralıyor musunuz tarzında , bizde bu açığı kapatmak için almıştık bu klipsich'i , kiraladığımız müşterilerden birine 1000€ karşılığında satmıştık sistemi fakat kesinlikle o parayı hak eden bir sistem değil , adam direkt 1000€ vereyim demişti , o paraya da Z5500 aldık.. Bose Acoustimass 6 çok rahat bir şekilde eziyor bu sistemi , test ettim ve bu sonuca vardım. Ayrıca test etmedim fakat 2xz5500 bu sistemi bariz bir şekilde ezer , hatta 2x Megaworks ile arasında çok fazla bir fark yok , çünkü 2x megaworks'de kullandım bu sistemi de. Z5500'ü hâlâ kiralıyoruz ve Klipsch zamanında da genellikle 3. seçenek olarak klipsch'i kiralarlardı , Klipsch çok kompleks bir alet , garibim Megaworks'ü O/B ses karında bile rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat bu Klipsch 3 O/B ses kartını 1 tane de laptoplar için geliştirilen NX serisi ses kartını fezaya yolladı. Daha sonra araştırdık ki , bozuk olan sistem değil mimarisiymiş.
    Elimden geçen ses sistemlerini yazsam roman olur Biraz bu bölüme yakışmayan bir yazı oldu fakat bu sistemin abartıldığı kadar efsane olmadığını , test ederek anlayan birisi olarak açıklama gereği hissettim., kusura bakmayın.

• Ayıp ettin ender kardeşim senin yorumlarına her zaman açığım Bose Am 6 ın fiyatı çok uçuk be
    sen satıyodun bi ara yetişemedim işte

• Ayrıca Klipsch yi rakiplerine göre sadece Tiz ve Mid olarak kıyaslarsanız Bas ı dikkate almadan Klipsch önde olamazmı

• bose ları hiç önermiyorlar sürücüleri kağat kevlar vs. madde değil diolar ayrıca acayip pahalı ve anfiyede ihtiyac var....

Klipsch bende arıyorum
  • Hadi toplanıp Amerika'dan getirtelim. Ben bunu istiyorum:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836119007
  • Nası yapacaz ki

• Bilmiyorumki, sadece öneri. Toptan alırsak belki kargo indirimi falan olur mu acaba?
  • gümrük şirektinde calışan biri varsa cektirelim kesin takılır bu ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.