Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Kumaş Kulaklık Pad'i Satın Al 10 Mart 2024 22:43 1 1 Alınık Kumaş Kulaklık Pad'i Merhaba,Baseus d02 pro kulaklığımın suni deri pad'lerini sağlığım elvermediği için kullanamıyorum. Piyasada (aliexpress'de dahil) uyumlu deri olmayan pad bulamadım. Ne idiği belirsiz bir kaç malezya sitesi dışında yok. ORalardan da alınmaz sanırım. Ölçüleri 9cm*7,5cm. Buna yakın bir pad bulup bir şekilde uydurmayı düşünüyorum. Elinde olan, ya da başka bir önerisi olan varsa değerlendirmek isterim.Teşekkürler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Galaxy S21FE/128gb - Aşırı temiz, ekstralı Galaxy Tab S9FE+ ile takaslık S9FE Alınık Kumaş Kulaklık Pad'i [SATILDI] ALINIK ARIZALI JOY CON