Şimdi Ara

ALINIK KUTULU PS1-2-3e VE OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK KUTULU PS1-2-3e VE OYUNLAR

Merhabalar , playstation 1-2-3 ve aynı zamanda orijinal oyunlarını alıyorum.

Kriter olarak

1-Kesinlikle garanti etiketi yerinde olacak ve gözle görülür belirgin bir deformite olmayacak

2-Kutusu mevcut olacak , kutu içeriği de tam olacak (kullanım kılavuzu , orijinal kablolar vs.)

3-Kutu üzerindeki seri no ile cihaz üzerindeki seri numarası aynı olacak , yani kutu cihazın orijinal kutusu olacak

4-Donanımsal problemi olmayacak , çalışmayan konsol aramıyorum.

5-Oyunlar için ise orijinal olacak,çizik olmayacak ve kutuda deformite olmayacak.Mümkünse içindeki broşür de olacak.

Bu kriterleri karşılayan koleksiyonluk sayılabilecek tarzda ürünlerle ilgilenebilirim.Kutusuz cihazlarla ilgilenmiyorum.Alışverişi izmir içi elden veya sahibinden-dolap gibi platformlardan yapabiliriz.Önce havale ardından kargo gibi bir yöntem benimsemiyorum,kimse için sağlıklı bir yöntem değil.

Teşekkür ederim.İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dolap ta ilanlarım mevcut @ahmetcorakcioglu kolleksiyonluk.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.