Şimdi Ara

SATILIK 80 GB PAL PS3 - 2 KOL - 3 OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aylık tertemiz 80 gb pal spot makina. ds3 gamepadli modellerden. yanında ps3 dönüştürücüsü ile birlikte ekstradan ds2 gamepad. 3 adet de oyun. fifa 09, little big planet, nba 2k9.

satış fiyatı 700 tl düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remzicigim -- 29 Mayıs 2009; 14:59:07 >

• Kendisiyle takas şeklinde bir alışverişim oldu.Güven konusunda tereddüt olmasın ;) .. Abicim gönlüne göre bulursun inşallah
  • pm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulasasmadili

Kendisiyle takas şeklinde bir alışverişim oldu.Güven konusunda tereddüt olmasın ;) .. Abicim gönlüne göre bulursun inşallah

teşekkür ederim dostum. sen de olmasan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: espana

pm..

yanıtladım.
  • arkadaş ciddi alıcı bendeki makinalardan biri jesper cıksaydı hemen takaslayacaktım.umarım istedigini bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ignatius

arkadaş ciddi alıcı bendeki makinalardan biri jesper cıksaydı hemen takaslayacaktım.umarım istedigini bulursun

evet dostum sizle elite takası yapmaya heveslenmiştim ama kısmet değilmiş. bu arada makinayı satın almak isteyen olursa 720 liraya satabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık PS3 500 GB + 7 Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

pm

mesajınızı cevapladım.
  • kardeşim bende 10 günlük konsoltürk den alma 2007-2008 çıkışlı soğutma modlu xbox 360 arcade var soğutma modu gerçekten iyi makine hiç ısınmıyor.ps3 vardı bende sattım oyunları pahalı diye xbox aldım ama ps3 alışmışım buna alışamadım.eğerki düşünürsen konsoltürkden de bilgi alabiliriz makinam çok temiz daha 10 günlük zaten konsoltürkden çıkışı belli yanında 20 adet güncel oyun var(pes 2009,nba2k9,wheelman,resident evil 5 vs)birde philips altın uçlu hd kablo var düşürsen baan ulaşırsın yada msj atarsın 0546 767 40 50 msn hakanmovieshop@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadbuttrue28

kardeşim bende 10 günlük konsoltürk den alma 2007-2008 çıkışlı soğutma modlu xbox 360 arcade var soğutma modu gerçekten iyi makine hiç ısınmıyor.ps3 vardı bende sattım oyunları pahalı diye xbox aldım ama ps3 alışmışım buna alışamadım.eğerki düşünürsen konsoltürkden de bilgi alabiliriz makinam çok temiz daha 10 günlük zaten konsoltürkden çıkışı belli yanında 20 adet güncel oyun var(pes 2009,nba2k9,wheelman,resident evil 5 vs)birde philips altın uçlu hd kablo var düşürsen baan ulaşırsın yada msj atarsın 0546 767 40 50 msn hakanmovieshop@hotmail.com

size özel mesaj gönderdim
  • pm
  • + 150 TL verebilirseniz sıfır Pal Jasper işlemcili xbox 360 Pro Pack ile takas yapabiliriz

0555 366 55 03
  • quote:

+ 150 TL verebilirseniz sıfır Pal Jasper işlemcili xbox 360 Pro Pack ile takas yapabiliriz

0555 366 55 03

abi ne yaptın gözünü seveyim?

675 lira jasper pro pack.

525 mi yapıyor yani benim ps3?
  • quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

quote:

+ 150 TL verebilirseniz sıfır Pal Jasper işlemcili xbox 360 Pro Pack ile takas yapabiliriz

0555 366 55 03

dostum 3 haftadır ilanın burda sen yine denemeye devam et ama teklifim aklında olsun hatta seni kırmıyım 130 yapayım en son

• quote:

quote:

quote:

0555 366 55 03

dostum 3 haftadır ilanın burda sen yine denemeye devam et ama teklifim aklında olsun hatta seni kırmıyım 130 yapayım en son

1-ilanı vereli tam 1 hafta olmuş.
    2-bir çok teklif geldi ama ben tam kafama uyan bir koşul bekliyorum.
    3-650 veren zaten var, satmaya muhtaç olsaydım zaten satardım.
    4-ilanı ilk açtığımda senden 600 teklif gelmişti. ona cevap bile vermediğim halde şimdi bu teklifi yapıyorsun. bence bana taş atmayı bırakıp biraz da kendine bakmalısın. kendini çok zeki sanıyosun heralde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

0555 366 55 03

1-ilanı vereli tam 1 hafta olmuş.
    2-bir çok teklif geldi ama ben tam kafama uyan bir koşul bekliyorum.
    3-650 veren zaten var, satmaya muhtaç olsaydım zaten satardım.
    4-ilanı ilk açtığımda senden 600 teklif gelmişti. ona cevap bile vermediğim halde şimdi bu teklifi yapıyorsun. bence bana taş atmayı bırakıp biraz da kendine bakmalısın. kendini çok zeki sanıyosun heralde.

evet zekiyim

• bu pro packla kafa kafaya olur yada arcadde jasper alıp üste 100 tl alabilirsin
  • Sıfır Jasper işlemcili Pro pack le bu Ps3 kafa kafaya takas olursa foruma bikiniyle girecem
  • Orjinalden alıntı: ereneren

evet zekiyim

tamam siz haklısınız. gerçekten çok zekisiniz. ama rica ediyorum zekanızı başka yerlerde sergileyin. teklifiniz kabul edilmedi diye her ilanı kirletmeye gerek yok değil mi? kimseye zorla bir şey satmıyoruz biz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remzicigim -- 19 Mayıs 2009; 12:39:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.