Şimdi Ara

SATILIK 80 GB PAL PS3 - 2 KOL - 3 OYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 19 Mayıs 2009; 14:14:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xboxman

bu pro packla kafa kafaya olur yada arcadde jasper alıp üste 100 tl alabilirsin

İyice abartmışsın yani sende oldu olucak pro pack in üstüne 100-150 tl verilsin.

ereneren in dediği gibi bikini yazısı yazdığın yazıya güzel kapaklama olmuş TAM DESTEK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

İyice abartmışsın yani sende oldu olucak pro pack in üstüne 100-150 tl verilsin.

ereneren in dediği gibi bikini yazısı yazdığın yazıya güzel kapaklama olmuş TAM DESTEK...

dostum valla 490 a jasper arcade 750 ye elit satıyo paşa kubi proda olsun olsun 650 olsun şimdi bu adamın ps3 ü 650 etmezmiki

• quote:

quote:

quote:

dostum valla 490 a jasper arcade 750 ye elit satıyo paşa kubi proda olsun olsun 650 olsun şimdi bu adamın ps3 ü 650 etmezmiki

bence eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

quote:

quote:

bence eder.

kesinlikle eder...

• PM
  • 400 tl falcon boardlu yada jasper boadlu xbox aranıyor yada sogutma modlu arcade ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

2 aylık tertemiz 80 gb pal spot makina. ds3 gamepadli modellerden. yanında ps3 dönüştürücüsü ile birlikte ekstradan ds2 gamepad. 3 adet de oyun. fifa 09, little big planet, nba 2k9.

satış fiyatı 675 tl düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

sıfır xbox360 arcade ler 500 tl. 2. el 40 gb ps3 ler 600-650 tl civarında. 2. el 80 gb ps3 700 den aşağı yapmaz (tabi hiçbir arızası yoksa) sen üstelik yanında 3 tane kalite oyun veriyorsun ve makinen pal. ben senin yerinde olsam bu ps3 ü 700 den aşağı satacağıma çöpe atarım daha iyi. en azından hiçkimse beni kazıklamamış olur

• quote:

Orjinalden alıntı: deliyimbiraz

quote:

Orjinalden alıntı: remzicigim

2 aylık tertemiz 80 gb pal spot makina. ds3 gamepadli modellerden. yanında ps3 dönüştürücüsü ile birlikte ekstradan ds2 gamepad. 3 adet de oyun. fifa 09, little big planet, nba 2k9.

satış fiyatı 675 tl düşünüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

sıfır xbox360 arcade ler 500 tl. 2. el 40 gb ps3 ler 600-650 tl civarında. 2. el 80 gb ps3 700 den aşağı yapmaz (tabi hiçbir arızası yoksa) sen üstelik yanında 3 tane kalite oyun veriyorsun ve makinen pal. ben senin yerinde olsam bu ps3 ü 700 den aşağı satacağıma çöpe atarım daha iyi. en azından hiçkimse beni kazıklamamış olur

Çok haklısın.Bazı kendini zeki sanan şahıslar yüzünden bu makina 700 den aşağıya gitmez.Zaten oyunlar 150 lira ediyor.Alet 550 ye geliyor.Gayet iyi fiyat.İhtiyacım olsaydı kesinlikle alırdım.
    Not:Kendini zeki sanan şahıs ereneren.

• Ya spot 80gb kadıköy yazıcıoğlu iş hanında alt kat sol tarafta 700tl yanında da ds3 kol veriyolar fifa 09 50 tl pes 2009 75tl kullanılmış 2. el spot konsola 600 verenler iyi bile ediyorlar bence kendini zeki sanmakla pek alakası yok ederi neyse onu vermiştir kimse de satmak zorunda değil zaten istemediği fiyata sıfırı 700 olan bi konsolun 2. el ederi kullanımına göre 500-550 eder bence oyun konusuna gelince yani illaki kazık yicem diyosanız tabi gidip d&r dan 155e oyunları alabilirsiniz o da ayrı bir heyecan olur ama oyunsuz spot konsolun max ederi 550 dir oda çiziksiz olur ise bence millete laf etmeden biraz piyasa araştırın doğubankta bu fiyat 650 ye bile indiği oldu sonuçta ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.