BU İKİ MONİTÖRÜN DIŞINDA DA KAFAMA YATAN BAŞKA BİR FULL HD DÜŞÜNEBİLİRİM. PM ATAN ARKADAŞLAR ÜRÜN HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VERİRLERSE ALIŞVERİŞİ DAHA RAHAT YAPARIZ Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 10 Ay Garantili Full Kutu ve İçerikli Mi6 6/64 GB Sorunsuz Siyah M5 16GB LG G3 32 GB Satılık Creative Recon 3D Fatal1ty Pro
quote:Orijinalden alıntı: ORHANAYDİN PM cevapladım hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 10 Ay Garantili Full Kutu ve İçerikli Mi6 6/64 GB Sorunsuz Siyah M5 16GB LG G3 32 GB Satılık Creative Recon 3D Fatal1ty Pro
quote:Orijinalden alıntı: s_g_m_s PM gönderdim dostum.Seni monitör sahibi yapalım Allah senden razı olsun dostum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 10 Ay Garantili Full Kutu ve İçerikli Mi6 6/64 GB Sorunsuz Siyah M5 16GB LG G3 32 GB Satılık Creative Recon 3D Fatal1ty Pro
quote:Orijinalden alıntı: tstdrvr quote:Orijinalden alıntı: s_g_m_s PM gönderdim dostum.Seni monitör sahibi yapalım Allah senden razı olsun dostum Ne demek dostum.Allah hepimizden razı olsun.
@s_g_m_s hasan hocamdan LG W2261VP-PF alınmıştır ilgisi için teşekkürler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 10 Ay Garantili Full Kutu ve İçerikli Mi6 6/64 GB Sorunsuz Siyah M5 16GB LG G3 32 GB Satılık Creative Recon 3D Fatal1ty Pro