Şimdi Ara

[ALINIK LOGITECH G27] - BİR SERZENİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şehir farketmezksizin g27 alınır. Bir kaç uygulama üzerinden güvenle alım-satım yapabiliriz.temizliğe göre 1000 lirayı geçmeyen tekliflere açığım

**Arkadaşlar piyasada logitech g27’nin çok kalmadığını farkındayız. Makul fiyattan satılan g27 lerin hemen alındığının da farkındayız.

Ama g27 sine 1200-1300 üzeri fiyat veren arkadaşlar sizin farketmediğiniz bir şey var. G27 alıcısı çok olsa da kimse 1000 lira üzerine çıkmak istemiyor. Siz bu fiyatlara koyduğunuz sürece kimse almayacak. Çünkü piyasada 1500 liraya alınabilir g29 sayısı bile satılan g27 sayısından fazla. Ve g27 alıcısı 1500 lere çıkmak istemeyen alıcılar.

Rica ediyorum, bunun farkına varın.
    Ve bir g27 alınır ilanı da ben veriyorum. Mesaj atarsanız telefon üzerinden kolayca iletişim sağlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poraks -- 12 Nisan 2020; 16:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu kadar doğru konuşulamazdı. Aynı şey Driving Force GT için de geçerli. Piyasada 600 liradan aşağı dfgt bile kalmamış. Kimsenin o fiyatlara almayacağını bile bile koyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargan111 -- 12 Nisan 2020; 16:48:1 >
  • Maalesef hocam, karantinadan dolayı mı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G29 SIFIR KAPALI KUTU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.