Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 -ALINIK- Logitech K360 klavye Satın Al 4 Haziran 2021 16:19 1 1 -ALINIK- Logitech K360 klavye sağa sola fırlatılmaktan bozuldu benimki. elinde olan varsa alabilirim alıştım sonuçta 10 seneye yakındır kullanıyordum. alıcım var yani şart değil eğer alıcısı falan kayıpsa. sırf bundan arıyorum diye fırsatçılık yapılmasın almam çok çok sorun değil gider başka alırım. ya da bu tarz slim kibar elde taşınabilecek kaba olmayan klavyeler de düşünebilirim. (bunun soldan sağa ebatı 1,5-2 karış arası) ses açma/kapama, klavye açma/kapama tuşları olması kaydı ile.[Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SONY 65X90/65XH9096 / Panasonic NeoPlazma FiFA 22 ALINIK Asus Z87-A_i5 4670K_Zalman 10X_16Gb Gskill -ALINIK- Logitech K360 klavye