Şimdi Ara

ALINIK LOGİTECH MX3200 BLUetooth alıcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elinde tek bu alıcı olan arkadaşlar pm ile msj atarlarsa çok sevinirim. Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerr_83

elinde tek bu alıcı olan arkadaşlar pm ile msj atarlarsa çok sevinirim. Saygılar

Merhaba,

Ben de bir zamanlar sizinle aynı duruma düşmüştüm. Yalnızca alıcı maalesef güzel ülkemizde satılmıyor, ikinci el de bulmak zor. Ancak yurtdışından rahatça getirtilebiliyor. Eğer e-bay'dan alışveriş yapma imkanınız var ise :

http://www.ebay.com/itm/Logitech-Lenovo-Dual-band-Mini-USB-Receiver-MX3200-MX3000-S510-MX600-LX710-/130605045301?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e68aad635#ht_557wt_1397

linkinde ürün satılıyor. Ben de bu kişiden daha önce Mx3200 alıcısı almıştım, ancak benim aldığım orjinali ile beraber gelen ( USB bellek gibi olan ) gibi değil, masaüstü tipi, üzerinde güç, caps lock ve numlock ışıkları bulunan bir modeli idi. Şu an bu mesajı Mx3200 ve o alıcı ile yazıyorum :) Umarım size yardımcı olur.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepher -- 25 Kasım 2011; 14:01:06 >

• BU setin çok kırılgan bir alıcısı var. Alıcıların mauseları başka bir setin alıcısı ile çalışırken klavyeler çalışmıyordu. Bu alıcı ile kesin çalışıyor mu? Zira elimde nerdeyse hiç kullanılmamış mause ve klavye öylece yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygi -- 2 Aralık 2011; 21:05:11 >
  • quote:

elinde tek bu alıcı olan arkadaşlar pm ile msj atarlarsa çok sevinirim. Saygılar

mx revolution un alıcısı sanırım istediğiniz,eğer oysa kargo size ait yollayabilirim.Ücret istemiyorum,ölücülüğe gerek yok
  • Arkadaşlar bende de logitech in mk 320 kablosuz klavye mouse seti var, ama usb alıcısı masa üstü PC için oldukça uzun, benimde laptopta kullanabileceğim küçük usb alıcılardan ihtiyacım var, olan arkadaşlara duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

mx revolution un alıcısı sanırım istediğiniz,eğer oysa kargo size ait yollayabilirim.Ücret istemiyorum,ölücülüğe gerek yok

Allah Rızası İçin Banada Bi Logitech mx3200 Alıcısı Lazım,Çalışmıyor Şuan.Yada Onun Yerine İkame Edebileceğim Türden Bir Alıcı Modeli Varmıdır?

• alternatifi varmı arkadşlar logitech uretimden kalktığı için temin edemiyoruz dedi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çöp oldu gibi benim alıcı da kırıldı. hep o masaüstü aparat yüzünden. kenara köşeye koysan çekmiyor. ortaya koysan krılıyor.
  • Logitech mk320 kablosuz klavye fare usb si kayboldu arkadaşlar elinde olan varsa almak istiyorum.
  • bende istiyorum. hep aynı sorun. adamlar klavyeden değil yedek parçadan kazanıyorlar. klavye 10 numara ama alıcı 5 para etmez.
  • Benimde ihtiyacım var bu alıcıya. Set öyle dımdızlak kaldı alıcısı gidince. Logiteche mail attım bakalım ne diyecekler. Siz nasıl çözüm buldunuz banada anlatın lütfen
  • Mail atindurumunuzu izahedin geri dönüş yapacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.