Şimdi Ara

>>> ALINIK - M4A785TD-V EVO + DDR3 1333 CL9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 >>> ALINIK - M4A785TD-V EVO + DDR3 1333 CL9
    M4A785TD-V EVO öncelikli Veya M4A785TD-V EVO/U3S6 Modelinde anakart lazımdır 5 adet almayı düşünüyorum.

Makul fiyatlara açığım hesabıma gelirse anakart ve ram elinde bulunan elinden çıkarmak isteyen sistem yenilemek isteyenlerin ürünlerini alabilirim.

Sıfırı şu kadar bu kadar die link vermeyin satmak isteyen ciddi satıcılar pm atsın..

Ürünler min. 5 ay max 1 sene garantili olması lazımdır.

KESİNLİKLE FATURALI OLMASI GEREKİR SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM.

Anakartların herhangi bir arzası olmasın.

Ve abidik gubidik insanlarla alışveriş yapmak istemiyorum.

ürün gelir test ederim çalışır aynı dakika da hesabına geçerim parayı.

İnternet cafem için alıyorum açık adres verebilirim Mersin içindense elden de alabilirim test ederim eline veririm parayı sorun yok.

bu şartlara uyacak arkadaşlarla çalışmak isterim 10 Tane kadar almayı düşünüyorum ama şuan için 5 adet alıp para durumuma göre 5 daha toplamayı düşünüyorum.

Sıfırı şu fiyat diye link vermeyin biliyorum aramayı ikinci ellerin piyasasına da bakıyorum aşşağı yukarı ciddi satıcılar pm atsın lütfen.

NOT: YOK GIGABAYT DAHA İYİ YOK BİLMEM NE DAHA İYİ BUNU VEREYİM GİBİ MESAJALRLA MESAJ HAZNEMİZİ DOLDURMAYIN ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM İLLEDE BU KARTLAR. kendim evo-m kullanıyorum menmunum ve bana yetiyor cafe içinde evo-v almak istiyorum.

Pmlerinizi bekliyorum...
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İçel Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 4gb Ddr3 1333mhz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.