Şimdi Ara

[[[ SATILIK ]]] NOTE 2 N7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Galaxy Note 2

ürünü aslında kendime almıştım galaxy note 1 kullanıcısıyım ve telefondan oldukça menmundum o yüzden 2 yide aldım fakat kullanmaktan vazgeçtim ve ürün bana hediye çeklerimle ucuza geldi. İleride düğünüm oolacağı için beyaz eşya almaya karar verdim.

Ürün rengi beyazdır.

kutusu hiç açılmamıştır.

2 yıl samsung tr , başarı , genpa, teknosa garantilidir. (teknosa samsung'a bakan her servise yolladığı için hepsini kapsamaktadır)

1 yıl çalınma ve kırılmaya karşı sigortalıdır.

Takas düşünmüyorum sadece Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır.

Fiyatım 1600 dir.

Pazarlık için rahatsız etmezseniz sevinirim. Takas düşünmüyorum hani sen düşünmüyorum yazmışsın ama ben yinede gibi mesajlarıda düşünmüyorum :))

Sanal pazar aracılıgı ile fiyatın üzerine %5 koyun o şekilde satın alabilirsiniz.

0 541 354 16 17 nolu numaradan bana ulaşabilirsiniz. telefona cvp veremiyorsam buradan mesaj atabilirsiniz.

Önce para sonra sonra kargo isterseniz eş dost akraba elden aldırabilir birebir de elden alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 5 Kasım 2012; 11:19:12 >

• güzel fiyat hayırlı satışlar
  • eyv hocam.

Şu pazarlık ve s3 takasları için mesaj gelmese ne güzel. Arkadaşlar forumda 1500 1550 den yurt dışı kayıtlılar var onları alın lütfen 1600 den aşağı vermeyi düşünmüyorum.

hele hele s3 teklif edenler lütfen mesaj atmayın artık.
  • Takip
  • Pm cvp verildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz tarafımca alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bb.b -- 7 Kasım 2012; 20:24:17 >
  • cihaz bayram beye satılmıştır hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık oneplus 8
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese Selam ,

Ürün toplamda 1 ay kullanılmış olup çiziksizdir. Koruma kabı ve ekran jelatini ile kullanılmştır.

Tüm kutu içeriği tamdır. Kulaklığı bile açılmamıştır.

Ürün bana hediye geldi. Türkiye cihazdır 23 ay daha garantisi mevcuttur.

Beyaz iPhone 5 alacağımdan dolayı satılıktır. Yurt dışından gelmiş SimLock'suz sıfır yada cihazım ayarında temiz Beyaz iPhone 5 ile takas olur.

1250 TL Fiyat sondur. Pazarlık olmaz. İsteyenlere Cihazın fotoğrafları mail atılır.

İstanbul.

530 237 36 91
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.