Arkadaşlar ankaradan maxımum 10.000 tl lik bi oto arıyorum.temiz olması en azından klima hidrolik direksiyon, abs ve airbag de olursa süper olur tercihen beyaz yada gri renkli araclar olursa daha iyi olur.
Merhaba kardeşim. Ben de uzun zamandır senin gibi bir araba araştırıyorum. Sana iki yol suncam. Eğer hemen satmam uzun süre binerim diyosan piyasası fazla olmayan ama klima, hava yastığı, hid. dirk. gibi birçok özellik bulunan ve parçaları da ucuz olan (bunu aracı kullananlardan bizzat duydum) araba olabilir Mesela: Proton--Daewoo (çok sağlam araba Corolla ayarında)---Mazda 323 (motoru mükemmel)---Mondeo (temizini bulursan al derim)
Bunlar seni temizse eğer en az 5 sene götürür.
Eğer fazla binmem satarım dersen o fiyata ---Accent (Klimalı vb. biraz zor) ---Corolla (Düşük modelli bulursun) ---Corsa (Diğer ikisine göre daha mantıklı bir tercih olur) ---Palio-Albea (Çok basit arabalar, tavsiye etmem)
aklıma gelenler bunlar. Ama hangisini alacaksan al, temizini ve model olarak yüksek olanının almaya çalış. Allah a Emanet Ol.
Eyvallah hocam ilgin için teşekkürler.palio ve siena nın 1.6 16v full donanım araclardan 1,2 tane kacırdım 10.000 tl cıvarıydı ıkısıde :( ınceledım ıkısıde ıdeal otolar.tavsıye ettıklerındede en cok corsa lar hosuma gıdıyo onlarıda ıncelıyorum kısmetse uygun ve temız bısey alcam bakalım.
bi kaç bin TL daha çık corolla al derim:) bende alacağım bulursam eğer:D
1998 palio 1.6 16v full dolu modelden aldım hocam sonunda.10800 tl ye.beyaz renk 2.3 parca boyalı.extra müzik tesisatı çelik jant lpg yeni.muayene yeni.bakımlar yeni v.s.
bi arkadaşım senin arabanın aynısının 2001 modelini 10.000tlye aldı bi hafta önce.neyse sende hayırını gör biraz pahalı olmuş ama heralde çok araştırmadan aldın
yoo epey araştırdım 10.000 tl ye geçen hafta bitanesini bende kaçırdım.ama biraz bakıma ihtiyacı vardı.bu palio ların piyasası çok dalgalı.ben ankaradan aldım aracı.10.000 liraya siena buldum aynı özellikler ama raba 700-800 yerdi bakımsızdı.benim kuzenim galerici bu model araclardan bihayli alıp sattı.bu aracıda o kontrol etti.ve 11500 den bu fiyata indirerek aldım.12500 isteyende var 10000 isteyende.bu araclar rasında mutlaka bi fark var dimi?mesela çok onemlı olmasada artıları 1000 tl civarı müzik tesisatı+cms jant 750 tl+4 lastik yeni 400tl muayenesi 1 haftalık artı tüm bakımları yapılmış 500 tl=2650 tl yeni yapılmış masraf var aracta lpg de yeni takılmış.bunlar belki çok önemli değildir 2650 tllik bi artının en azından 700-800 tl lik bi fiyat farkı olması normal.neyse bakalım umarım sıkıntı yaşamam aracımdan.
Birde hocam benim aracta 2 airbag+abs+klima v.s. de var.Arkadasın aldıgı bu model dimi???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme