Şimdi Ara

ALINIK MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK MONİTÖR

Arkadaşlar temiz fiyatı uygun bir monitör e ihtiyacım var yan ekran olarak kullanılacak sürekli ekrana bakan biri kullanacak yazılımcı ( öğrenci ) çizik kırık olmasın 144 hz filan da ihtiyacı da yok hali ile,

ince olup 19'' civarlarında veya üstü elinden çıkarmak isteyen kimseler varsa istanbul içinden elden alırım. Dediğim gibi bu işin al satını yapan karcı arkadaşlarla anlaşamayız.

Çünkü bir öğrenciye alıcam eski püskü bir laptop kullanıyor. ekranı da küçük geliyor benimde alabilir seviyem, bütçem de kısıtlı. Annesi babası yokmu sanane demeyin Ailesi Kahramanmaraşta ve o leptop u kullanmak zorunda kaldı. Neyse duygu sömürüsü yapmak için yazmadım. Bağzı insanlar bu düşüncelere kapılacağı için, konunun altına başka yerlere gidecek yorumlar yazılmadan söyliyim dedim. elimden geldiğince vicdanımı rahatlatacak kadar bir şeyler yapmaya çalışıyorum hepsi bu. Parasız vereyim diyen arkadaşlarla kabul edilmez elimden geldiğince bir ücret ödicem temiz olsun bizi mahcup etmesin yeterli. Alacağımdanda haberi yok. Teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 360HZ IPS monitör
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.