Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK MOUSE (STEAM HESABI TAKASIYLA ALINACAK) Satın Al 24 Mart 2018 13:55 1 1 ALINIK MOUSE (STEAM HESABI TAKASIYLA ALINACAK) http://steamcommunity.com/id/HuzurNDarem hesabın profili budur girip inceleyebilirsiniz.Pubg rocket league raınbow sıx vs guncel hemen hemen tum oyunlar var ınceleyıp bakarsınız zaten.88 oyun var sayısı sayamayacağım kadar dlc var.56 seviye ye ulaştırdım(VİTRİN İÇİN) .Mouse yada klavyeyle takas düşünüyorum pahalıyla üstünü tamamlamak şartıyla ucuzsa üstünü almak şartıyla detayları özelden konuşuruz.Benim hesabımın değeri 3 aşağı 5 yukarı 250 lira civarıdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tr dereceli Fortnite hesabı dopdolu ve ucuz ALINIK MOUSE (STEAM HESABI TAKASIYLA ALINACAK) Pubg+Rainbow+85oyunlu steam ekipman takasına açık Pubg+cs go+rainbowsix+85 oyun sadece 200 tl