Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Tr dereceli Fortnite hesabı dopdolu ve ucuz Satın Al 15 Ocak 2019 15:29 1 1 Tr dereceli Fortnite hesabı dopdolu ve ucuz Bırakmadan önce youtube da videolar atıyordum tanıyan vardır belki nickim HuzurNDarem di.Değiştirdim şuan nick HaykınG .Arkadaşlar resimden tüm detaylarına bakabilirsiniz.5 aydır oynamıyordum 5 ay once tr derecelıydı baktım halen tr de win olarak en üstlerde 911 win ve +4 kd var tabiki yüksek oynayanlar bilir.Bırakmadan önce save the world oyununuda almıstım 60 liraya v buck kasabılıyorsunuz ben aldm sadece 1000 v buck kasmıstım yanı daha kasacagınız cok v buck var alanlar için.Skinler eski ve değerli .İstanbul pendıkdeyım elden satabılırım veya banka hesabıma yollanır para ardından verırım hesabı e postası vardır devredıcem sıze eposta degıstırme gelmıs. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tr dereceli Fortnite hesabı dopdolu ve ucuz ALINIK MOUSE (STEAM HESABI TAKASIYLA ALINACAK) Pubg+Rainbow+85oyunlu steam ekipman takasına açık Pubg+cs go+rainbowsix+85 oyun sadece 200 tl