xbdeals sitesinde gezerken TR ile ABD Store arasında bazı oyunların eksik olduğunu fark ettim, karşılaştırmalar ve sizin yardımlarınız sayesinde bizim Store'da olmayıp da ABD'den alınabilicek oyunların bazılarının listesini çıkardım: 1001 Spikes Age of Booty Alekhine's Gun Alice: Madness Returns Aliens vs Predator Altered Beast ARKANOID Live! Assassin's Creed: Brotherhood (Xbox 360 versiyonu) Assault Heroes 2 Asteroids & Deluxe Astropop ASURA'S WRATH Avatar: TLA: TBE (Avatar: The Last Airbender: The Burning Earth) BATTLE GAREGGA Rev.2016 Battlestations: Midway BC - Rearmed 2 (Bionic Commando) Bejeweled 2 Bejeweled 3 BINARY DOMAIN BloodRayne 2 BloodRayne: Betrayal Blue Dragon Blue-Collar Astronaut Boom Boom Rocket Brain Challenge Bullet Soul Burnout Revenge C&C3: Kane's Wrath Carcassonne Castlevania: Harmony of Despair Catherine Centipede & Millipede Clannad (sadece Japonya mağazasında var) Comix Zone Command & Conquer Red Alert 3: Commander's Challenge Command & Conquer™ Red Alert™ 3 (Decimation Map Pack var ana oyun yok) Contra Crystal Quest DIG DUG Dante's Inferno™ Dark Void DAYTONA USA Dead Space™ Ignition Dead to Rights DEADLY PREMONITION DeathSpank: T.O.V. (Thongs of Virtue) Domino Master Discs Of Tron Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King Divinity II - DKS (Dragon Knight Saga) Dogos Dragon Age 2 Duke Nukem - Manhattan Duke Nukem Forever E4 Earth Defense Force: IA Eat Lead ENSLAVED™ Fable® II Pub Games Far Cry Instincts Predator Feeding Frenzy Feeding Frenzy 2 Fibbage: The Hilarious Bluffing Party Game Fight Night Champion (dönem dönem Türkiye mağazasına eklenip kaldırılıyor) Fist of the North Star (Ken's rage) Fist of the North Star: Ken’s rage 2 Flock! Frogger Future Ninja GALAGA Galaga Legions Gatling Gears Geometry Wars Evolved Ghostbusters: Sanctum of Slime Gin Rummy Golf: Tee It Up! Grabbed by the Ghoulies™ Great Battles Medieval Grip GUARDIAN HEROES (TM) Gunstar Heroes Guwange Gyruss Hardwood Backgammon Hardwood Hearts Hardwood Spades Harms Way Hexen 2 Hexen HD Interpol JASF (Jane's Advanced Strike Fighters) Jewel Quest Joe Danger Special Edition Joust Jump Gunners Kameo KOF SKY STAGE KOF98UM Left 4 Dead Left 4 Dead 2 Lode Runner™ Lost Odyssey Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition Luxor 2 Madballs Babo:Invasion Marathon: Durandal Marenian Tavern Story: Patty and the Hungry God Mass Effect Medal of Honor (2010) Medal of Honor™ Warfighter MEGA MAN 9 METAL GEAR SOLID HD EDITION: 2 & 3 MGS PW HD (Metal Gear Solid Peace Walker) Midway Arcade Origins Military Madness Mutant Storm Empire Mutant Storm Reloaded N+ NEOGEO BATTLE COLISEUM NEW RALLY-X Oblivion (The Elder Scrolls IV: Oblivion) Obut Pétanque 2 (İngiltere mağazasında var) PAC-MAN Perfect Dark Zero Perfect Woman Phantasy Star II Portal 2 Prey (2006) Prince of Persia Classic Prince of Persia The Forgotten Sands™ Puzzle Quest Puzzle Quest 2 Puzzle Quest Galactrix Puzzlegeddon QIX++ QUANTUM THEORY R-Type Dimensions™ R.B.I. Baseball 14, 15, 16, 17, 18, 19 Raiden IV Rayman Raving Rabbids Reagan Gorbachev Red Faction: Battlegrounds Risen Risen 2™: Dark Waters Rocket Knight® Rumble Roses XX Runner2 SEGA Bass Fishing Sam&Max Save the World SAMURAI WARRIORS 2 Samurai Warriors 2 Empires Scarygirl Scrabble SEGA Bass Fishing Sega Vintage Collection: Golden Axe Shadowrun Shadows of the Damned Shank™2 Shinobi Shred Nebula Silent Hill Homecoming Silent Hill: HD Collection Small Arms Soda Drinker Pro Soltrio Solitaire Sonic Adventure™ 2 Sonic The Hedgehog 2 SOULCALIBUR Spec Ops: The Line SWTCW: Republic Heroes (Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes) Steins;Gate (ve iki yan oyunu sadece Japonya mağazasında) Steven Universe: Save the Light Strania Stranger of Sword City Stuntman: Ignition Super Contra Sylvio TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 Tell Me Why Tom Clancy's EndWar Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier Tower Bloxx Deluxe Toy Story Mania! Triggerheart Exelica The Cursed Crusade (İngiltere mağazasında var) The Darkness The Darkness 2 The Orange Box The Witcher 2 (kütüphanede veya mağazada zaman zaman görünmeyebiliyor) Two Worlds II Ugly Americans: Apocalypsegeddon Undertow Virtua Fighter 5 Final Showdown Virtual-On OT Walk The Light Warriors: Legends of Troy Wheel Of Fortune® Winterbottom Word Puzzle WOTB: Commando 3 X-Blades Yosumin! LIVE ZOE HD (ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION) Zuma Zuma's Revenge Zumba Fitness World Party Bu liste henüz tam değil, kaçırdığım oyunları bulursanız lütfen söyleyin ben de zaman bulunca listeye eklerim. Bizim Store'da olup da ABD'ninkinde olmayan oyunlar da var ama çok az, birkaç tane. Bazıları Xbox 360 Marketplace'den alınabiliyorsa bilmiyorum belki alınabilir. Neden bu oyunların bizim mağazada gözükmediğini ise hiç bilmiyorum. Bu oyunları Türkiye Store'dan almak henüz mümkün değil, ABD veya başka bulunan bir ülkenin mağazasından almak lazım o konuda da tecrübem yok. Olaya el atmaları için Microsoft'a durumu iletme gibi bir yol da denenebilir, belki bu erişim sorununu ortadan kaldırırlar. Ekleme: MTCGAME'den hediye kartı alıp Xbox'da bölge değiştirerek Brezilya mağazasından bir kaç oyun aldım, nasıl yaptığımı kısaca anlatmak gerekirse:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savadacok -- 23 Haziran 2021; 17:41:39 > |
Xbox Türkiye Store'da Olmayan Oyun Listesi
-
-
The Orange Box
Left 4 Dead 1-2
-
Teşekkürler, eklendi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SavadacokTeşekkürler, eklendi.
Rica ederim.
Ayrıca Fight Night Champion dönem dönem Türkiye mağazasına eklenip kaldırılıyor. Sebebini anlayabilmiş değilim.
-
Mass Effect’in ilk oyunu da bizde yok hocam -
Teşekkürler, eklendi.
-
Dantes inferno ,portal 2 ,witcher 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepss45 -- 7 Mart 2021; 15:1:17 > -
Teşekkürler Portal 2'yi ekledim, Witcher 2 alınabilir gözüküyor zaman zaman alınamama gibi bir durumu mu var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savadacok -- 7 Mart 2021; 15:11:18 > -
Suan mevcut durumu bilmiyorum ama 6 7 ay once kontrol ettiğimde kütüphanemde bulunmasina rağmen kütüphanede görüntülemiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krepss45 -- 7 Mart 2021; 15:51:29 > -
Shadow of damned ve silent hill serisi olmaması çok kötü almak istiyorum paranla bile alamıyorsun açıkçası vpn ile almaya kalksamda dolar kuru engeller bu sefer
-
Üzdü bizi -
Assassin's Creed: Brotherhood (X360)
Ghost Recon Future Soldier (X360)
-
Dantes inferno ile ASURA'S WRATH microsoft tr store'de yok, bunları nasıl alıcaz bilen var mı ?
-
Dante's Inferno bölgeyi ABD yapınca gamepass kütüphanesinde Eaplay oyunu olarak ücretsiz görünüyordu , en son 3 gün önce baktığımda.İndirme kuyruğuna atıp bölgeyi tekrar TR yapınca açılır büyük ihtimal.
Ayrıca konu sahibine teşekkürler , faydalı bir konu olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 9 Mart 2021; 16:51:42 > -
Sağol hocam bilgilendirme için, konsolda görünmüyor ama tarayıcıdan eklendi -
-
Medal of Honor (2010)
Medal of Honor Warfighter
-
İyi de bunlar nasıl satın alınabiliyor ki? Ülkeyi değiştirip VPN ile hesaba USA dolar ile bakiye mi yükleyeceğiz?
-
TR'de yok:
-Enslaved
-Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes
-Avatar: The Last Airbender: The Burning Earth
-Two Worlds II
-X-Blades
-Great Battles Medieval
-Toy Story Mania!
-BINARY DOMAIN
-Fist of the North Star: Ken's Rage
-Fist of the North Star: Ken’s rage 2
-Risen 2: Dark Waters
-The Cursed Crusade (ingiltere'de var usa da yok)
-ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION
-Jane's Advanced Strike Fighters
-QUANTUM THEORY
-SAMURAI WARRIORS 2
-Samurai Warriors 2 Empires
-Warriors: Legends of Troy
-Eat Lead
-Obut Pétanque 2
TR'de var:
-The Witcher 2 TR store'da var.
-Samurai Shodown II TR store'a 17 Şubat'ta eklendi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Respect***Medal of Honor (2010)
Medal of Honor Warfighter
@***Respect*** @legendwarior3 Teşekkürler, eklendi.
@Venomstr Gamepass'de olan birkaçı için bölgeyi değiştirip indirmek lazım, oynarken de indirdiğiniz bölge seçili olmalı yoksa hata veriyor. Satın alınabilir olanlar için ise henüz denemedim ama Playstation'da işleyen bir yol olarak MTCGAME üzerinden hediye kartı alıp, bölgeyi ABD olarak seçtikten sonra hediye kartı kodunu kullanarak hesaba bakiye aktarılıyordu, bu bakiye ile oyunlar alınabiliyordu. Burada da bu yol işe yarar mı bilmiyorum, Silent Hill oyunları indirime girdiğinden denemeyi düşünüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
*Türkiye için geçerli. Microsoft Store'a ve Geriye uyumluluğa yeni eklenenler: Xbox 360 : Rock of Ages - 25₺ (Not:Rock of Ages 3: Make & Break temmuzda Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsizdi.) Sacred 2 Fallen Angel -84₺ Thrillville Off the Rails -29₺ SpongeBob: Truth-Sq. -84₺ Max Payne 3 -144₺** BINARY DOMAIN -57,50₺ ** NIER -189₺ ** Not:Aşağıdaki oyunlar sadece GEN8+ Microsoft Store'da var. Adventure Time :İsimsiz Krallığın Sırrı RESIDENT EVIL CODE: Veronica X (Not:Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsizdi.) NEOGEO BATTLE COLISEUM (Not:Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate ile ücretsizdi.) Call of Juarez Gunslinger Xbox (2001) : Dead or Alive - 29₺ Dead or Alive 2 - 39₺ Dead or Alive 3 - 39₺ Max Payne 2: The Fall of Max Payne - 109₺ Red Dead Revolver - 109₺ Oddworld: Munch's Oddysee - 29₺ STAR WARS Episode III Revenge of the Sith Thrillville STAR WARS The Clone Wars Not:Aşağıdaki oyunlar sadece GEN8+ Microsoft Store'da var. Disney's Chicken Little Max Payne Advent Rising Otogi 2: Immortal Warriors Otogi: Myth of Demons Gladius Secret Weapons Over Normandy TimeSplitters 2 STAR WARS Jedi Knight II Jedi Outcast GUNVALKYRIE STAR WARS Starfighter Special Edition TimeSplitters Future Perfect Microsoft Store'da olup Geriye uyumluluğa yeni eklenenler:*Türkiye için geçerli. Warlords Skate 2 RAW - Realms of Ancient War Outpost Kaloki X MX vs. ATV Alive MINI NINJAS Conan Cloning Clyde |
Xbox 2001 ve Xbox 360 Geriye uyumluluğa eklenen oyunlar: 50 Cent: Blood on the Sand Aces of the Galaxy Advent Rising Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom Are You Smarter Than a 5th Grader? Make the Grade Avatar: The Last Airbender - The Burning Earth Bankshot Billiards 2 Beautiful Katamari Binary Domain* Black College Football Xperience: Doug Williams Ed* Cloning Clyde Conan Darwinia+ Dead or Alive Ultimate Dead or Alive 3 Dead or Alive 4 Death by Cube Disney Universe Disney’s Chicken Little* Elements of Destruction F.E.A.R.* F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 3* F.E.A.R. Files The First Templar Gladius Gunvalkyrie Islands of Wakfu Lego The Lord of the Rings* Manhunt Max Payne Max Payne 2: The Fall of Max Payne Max Payne 3 Mini Ninjas Mortal Kombat Mortal Kombat vs. DC Universe MX vs. ATV Alive MX vs. ATV Untamed NIER* Novadrome Oddworld: Munch’s Oddysee Onechanbara: Bikini Samurai Squad Otogi: Myth of Demons Otogi 2: Immortal Warriors The Outfit Outpost Kaloki X Quake Arena Arcade R.A.W. - Realms of Ancient War Red Dead Revolver Resident Evil: Operation Raccoon City* Ridge Racer 6 Rio Risen Risen 2: Dark Waters Rock of Ages* Sacred 2: Fallen Angel Scramble Screwjumper! Secret Weapons Over Normandy Skate 2 SpongeBob SquarePants Underpants Slam! SpongeBob’s Truth or Square Star Wars Starfighter: Special Edition Star Wars: Episode III Revenge of the Sith Star Wars: The Clone Wars* Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast Switchball Thrillville Thrillville: Off the Rails Time Pilot TimeSplitters 2 TimeSplitters: Future Perfect Toy Story Mania! Vandal Hearts: Flames of Judgment* Viva Piñata: Party Animals Warlords *FPS Boost Xbox (2001): 4x çözünürlük artışı Xbox Series X and Xbox One X (oyun 720p ise yeni çözünürlük 2160p) 3x çözünürlük artışı Xbox Series S (oyun 720p ise yeni çözünürlük 1440p) 2x çözünürlük artışı Xbox One S and Xbox One (oyun 720p ise yeni çözünürlük 1080p) |
Bir zamanlar Gears of war 3 için hikaye ek paketini almaya çalışmıştım. Bizim store da yoktu. Yetkili eski xbox 360la markete girip bakmamı söylemişti de üşenmiştim. Yani keşke ülkemizde ms yetkilileri görse de xbox enhanced yapılan gears of war 3 ek paketlerini TC pazarına açsalar
|
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- efootball türkçe spiker
- witcher 4
- telegram indirim kanalları
- the witcher 4. sezon ne zaman
- it takes two 2 çıkacak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X