BINARY DOMAIN eski Xbox marketplace'e eklendi.(Geriye Uyumlu) |
Xbox Türkiye Store'da Olmayan Oyun Listesi (3. sayfa)
-
-
NIER eski Xbox marketplace'e eklendi.(Geriye Uyumlu)
-
mtc'den gift card alıp prey'i aldım delist olmadan belli başlı oyunları toplamak lazım.
-
Tr store da suan mevcut bende alıcam ama indirime girmesini bekliyorum sizin aldığınız zamanda tr store da yokmuydu ?quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusadermtc'den gift card alıp prey'i aldım delist olmadan belli başlı oyunları toplamak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Pardon hocam ben 2017 de çıkandan bahsettiğinizi sandımquote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1 hafta önce xbox series x aldım ve spec ops the line,silent hd collection ve homecoming almak isitiyorum ama hiçbiri tr store da yok bunları nasıl alabilirim ve alırsam banlanma riski varmı acaba
-
bölgeni USA yap.biryerden xbox dolar gift al. ve oyuna o mağzadan al
-
peki banlanma riskim varmı siz daha önce yaptınız mı alete çok para verdim sadece 3 oyun için konsolumun banlanmasını istemiyorum birde vpn açmam gerekiyormu ve oyunu aldığımda konsolu türkiyeye çevirirsem hala o oyunları oynayabiliyormuyum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayrtyhrt27 -- 4 Ocak 2024; 14:7:36 > -
ban riski yok, vpn açmana gerek yok
konsolu türkiye bölgesine alırsan o oyunlar gözükmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşşekkürler ayrı bir hesap açıp brezilyaya ayarladım ve hd collection aldım aslında trde gözüküyor sadece bi kere 2 hesaba girip sonra 1. hesaba dönmem gerekiyor ve 1. hesapta oynayabiliyorum
-
1. hesaba da alabilirdin 2. hesaba gerek yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Top Spin 4 ve Virtua Tenis2 yi nereden bulabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X