Bildirim
(ALINIK) NOKIA N9
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
cihaz henüz çıkmadı piyasaya,çıkınca elimizde olur bolca. -
quote:
Orijinalden alıntı: erkutamca
cihaz henüz çıkmadı piyasaya,çıkınca elimizde olur bolca.
tamam hocam çok saolasın.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Nokia N9 olduğuna emin misiniz hocam? -
N9 aramanızın özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama Blackberry OS da benzer bi kullanım deneyimi sunuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mobilist
N9 aramanızın özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama Blackberry OS da benzer bi kullanım deneyimi sunuyor.
hocam tasarımı ve fiyatıyla alakalı aslında istememin sebebi. zamanında hep kullanmak istemiştim, şuan ise çok uygun fiyatlara(100 tl) alınabiliniyor.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Meraklısı anlayanı satmaz zaten bu cihazı bulacaklarınız da iyi durumda olmaz büyük ihtimalle. Blackberry Z10'a da göz atın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiyem nokia n9 alacağına, xperia x serisi bir cihaz bulman faydalı olacaktır. sailfish os, x serisi için 50 avro fiyatla satışta.
eğer alırsan da 64gb modelini al ve bana ulaş halen elimde kalmış uygulamaları sana link atayım belki işine yarayan çıkar.
ben debian kurmuştum içine işe yarıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X