Şimdi Ara

Alinik note 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaslar turkiye garantili note 2 ariyorum teklifler pm den.

Max verebilecegim miktar 800.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hem garantili hem 800 komiksin adamim

• quote:

Orijinalden alıntı: hfzersy

Hem garantili hem 800 komiksin adamim

Komik olan ne ? Uslubunada dikkat et.

• Komik olan ne mi 800e o tli bulman imkansiz yurt ici 800 olan yipranmistr temiz deildir , temiz olnda yurt disidir piyasayi arastirirsan gorursun nese ii forumlar

• note 3'un 1500 lere kadar geldıgı bir pıyasada 800 tl'de suankı duruma göre kucuk bır para degıldır heralde ıllakı bır satıcı cıkacaktır.

• Bu gün telefoncuda karşılaştım adam note2 sini satacaktı telefoncuya .telefoncu 800 tl verdi. istediğin fiyat makul. devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

Bu gün telefoncuda karşılaştım adam note2 sini satacaktı telefoncuya .telefoncu 800 tl verdi. istediğin fiyat makul. devam.

Eyw hocam teşekkurler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    2 ay önce açıldı
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefoncunun 800 Tl veridiği ürün demek ki en az 900-950 ediyor ki 800 veriyor babasının hayrına al kardeşim telefon normalde 600 ama sana 800 veriyorum demez boş muhabbet, note 2'im olsa 800'e kişiye satacağıma telefoncuya 750 ye satarım daha iyi amaç mezarcılık sektörü prim yapmasın kimse üstüne alınmasın.

Yurtiçi garantili note 2 adetli alınır 800'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

Telefoncunun 800 Tl veridiği ürün demek ki en az 900-950 ediyor ki 800 veriyor babasının hayrına al kardeşim telefon normalde 600 ama sana 800 veriyorum demez boş muhabbet, note 2'im olsa 800'e kişiye satacağıma telefoncuya 750 ye satarım daha iyi amaç mezarcılık sektörü prim yapmasın kimse üstüne alınmasın.

Note 2'in olursa götür telefoncuya sat ! Senın mezarcı dedıgın telefonculardır . Ne fıyatlarla alınıp ne Fıyatlara satıldıgını hepımız cok ıyı bılıyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noo.Pasaran -- 14 Aralık 2013; 23:59:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

quote:

Telefoncunun 800 Tl veridiği ürün demek ki en az 900-950 ediyor ki 800 veriyor babasının hayrına al kardeşim telefon normalde 600 ama sana 800 veriyorum demez boş muhabbet, note 2'im olsa 800'e kişiye satacağıma telefoncuya 750 ye satarım daha iyi amaç mezarcılık sektörü prim yapmasın kimse üstüne alınmasın.

Note 2'in olursa götür telefoncuya sat ! Senın mezarcı dedıgın telefonculardır . Ne fıyatlarla alınıp ne Fıyatlara satıldıgını hepımız cok ıyı bılıyoruz .

Note 2'im hiç bir zaman olmayacak çünkü 2010'dan beri galaxy s seri kullanıyorum ve devam edeceğim galaxy s, galaxy s2, galaxy s3 kullandım şuan s4 kullanıyorum yeni telefon alacak olsam s5(ismi ne olursa artık) alırım, konuya dönecek olursak telefoncular 2.el telefon alırken mezar fiyatta alıyor öyle değil mi?Bu gün 2000TL ver al yarın götür 1500 verir.Telefoncunun 800 TL verdiği cihaz en kötüsünden 850-900 TL eder ki forum fiyatları vb. satış yapılan sitelerde fiyatlar üç aşağı beş yukarı böyle, birde şunu fark ettim ki bende öyle yapıyorum ne yalan söyleyeyim satarken iyi fiyata gitsin ama alırken en ucuzu olsun ama abartmamak lazım bu biraz bedavacılık oluyor, iyi akşam kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 15 Aralık 2013; 0:10:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noo.Pasaran

quote:

Note 2'im hiç bir zaman olmayacak çünkü 2010'dan beri galaxy s seri kullanıyorum ve devam edeceğim galaxy s, galaxy s2, galaxy s3 kullandım şuan s4 kullanıyorum yeni telefon alacak olsam s5(ismi ne olursa artık) alırım, konuya dönecek olursak telefoncular 2.el telefon alırken mezar fiyatta alıyor öyle değil mi?Bu gün 2000TL ver al yarın götür 1500 verir.Telefoncunun 800 TL verdiği cihaz en kötüsünden 850-900 TL eder ki forum fiyatları vb. satış yapılan sitelerde fiyatlar üç aşağı beş yukarı böyle, birde şunu fark ettim ki bende öyle yapıyorum ne yalan söyleyeyim satarken iyi fiyata gitsin ama alırken en ucuzu olsun ama abartmamak lazım bu biraz bedavacılık oluyor, iyi akşam kolay gelsin.

Valla hocam ya sen Forumu ıyı kavrayamamıssın yada ben coğu satıcı fahiş fıyata telefonculara satacagına burda satıyor , ve Forumdada alan memnun satan memnun ve böyle devam etmıstır.Kendınde söylemıssın satarken ıyı fıyata gıtsın yanı,

Satıcı : Ne kadar yüksek paraya satarsam o kadar KAR.

Alıcı : Ne kadar düşük alırsam o kadar İYİ.

Sende kendınde çelişkiye düşmüşsün .

İyi forumlar.

• Olanı söyledim çelişecek bir şey yok emin ol note 2' in olsa 800' e satmazsın bunu demek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

satlık note 2 1000 lira 16 ay garantisi devam çizilsiz temiz

İns istedigin fiyata satarsin.

• Neden susulmuş fiyatlardan sonra? =)

• Sifiri 1300 iken heralde ikinci eline 800 istemek heralde buyuk bir meblağ degildir diye dusunuyorum

• sıfırı 1000tl kısa süreliğine tükkanımda.
  • Yurtdisi gri renkte note 2mi 800 liradan verwbilirim

• Kasası soyulmuş note 2 titanyum gri faturalı garantisi devam ediyor 900 e verebilirim. Ya da garantiye yollar kasasını değiştirir 1.000 tl ye satabilirim. Orjinal bütün aparatları ve kutusuyla FONOTEL garantili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.