Şimdi Ara

[ ALINIK ] Orijinal PS2 Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #PS2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Aradığım Oyunlar:

Final Fantasy XII [Temin Edildi]
    Final Fantasy VII - Dirge of Cerberus [Temin Edildi]

Shin Megami Tensei Persona 3 FES
    Shin Megami Tensei Persona 4
    Shin Megami Tensei Nocturne [Temin Edildi]
    Shin Megami Tensei (diğer)

Rule of Rose

Okami

Metal Gear Solid 3

Kingdom Hearts

Shadow of the Colossus [temin edildi]
    ICO [temin edildi]

Temin edilen oyunlarda da TEKRAR alım yapıyorum.

Oyunları bulma umudum yok. (bazıları "nadir" oyunlar)
    Teklifinizi ve elinizde bulunan oyunun resmini Ö.M. ile iletmeniz iki taraf için de işleri kolaylaştırır.
    PAL veya NTSC olduğunu lütfen belirtiniz, kitapçıksız oyun almıyorum.

NOT:
    eBay gibi sitelerden de takip ediyorum, sağolun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLZBLST -- 10 Aralık 2018; 0:38:51 >

• Hayatta imkansız diye bir şey yoktur...

[ ALINIK ] Orijinal PS2 Oyunları
  • İlan güncelliğini korumakta.
    @d3vstator satımdan vazgeçmiş bulunmakta.
  • "Shadow of the Colossus", @d3vstator'dan temin edilmiştir. Kendisinin ilgisine teşekkür ederim. Diğer oyunlar için ilan günceldir.
  • Ps2 kramer strike orjinal guitar hero gitarlari var 2 adet dusunur musunuz ciziksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alatay kullanıcısına yanıt
    Maalesef, GH tarzı oyunlar ilgimi çekmiyor.
  • persona 3-4 biraz zor bulunur ya:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    PS3 Kutulu Orjinal Oyunlar
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prexz kullanıcısına yanıt
    İşin doğrusu, haklısınız .

Ancak Shadow of the Colossus'u da bulamam diyordum, Limited Edition'ını buldum.

Aramaya inanmak lazım
  • aradıgınız oyunlardan rule of rose'u hiç duymamıştım daha once. bir kaç videosunu izledim, çok ilginç bir oyuna benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: prexz

aradıgınız oyunlardan rule of rose'u hiç duymamıştım daha once. bir kaç videosunu izledim, çok ilginç bir oyuna benziyor

Yasaklı bir oyun olmuş kendisi Dünya'nın birçok bölgesinde, oyun marketlere ulaştığı halde satışa sürülmeden piyasadan toplatılmış, çok az kopyası var.

Kontrolleri oldukça kötü bir oyun, ama oynadığım en iyi senaryolardan biriydi. "Lord of the Flies" kitabını sevenlerin beğeneceği bir oyun.

O oyun, imkansızların imkansızı bu arada. Bu yasaklanma durumundan dolayı hem çok az kopyası var, hem de oldukça fahiş fiyatlara satılıyor.
  • bunları bulmak sağlam azim ister, kolay gelsin :) ben de final fantasy x arıyorum aylardır ama satan tek birine bile denk gelmedim. herhangi bir tanesini bulursam haber veririm sana :)
  • Teşeşkkür ederim . Azim konusunda haklısınız, düzenli şekilde sahibinden.com ve forum siteleri takibiyle bulunabiliyor yine bu oyunlar. Aramaya inanmak lazım.

FFX çift disk versiyonunu forumdan bir üyeden oldukça uygun bir fiyata almıştım, uygun sayabileceğim bir fiyata. Nispet yapmak gibi olmasın :).

Ben de eğer rastlarsam FFX'e, size haber vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLZBLST -- 24 Mart 2016; 21:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLZBLST

Teşeşkkür ederim . Azim konusunda haklısınız, düzenli şekilde sahibinden.com ve forum siteleri takibiyle bulunabiliyor yine bu oyunlar. Aramaya inanmak lazım.

FFX çift disk versiyonunu forumdan bir üyeden oldukça uygun bir fiyata almıştım, uygun sayabileceğim bir fiyata. Nispet yapmak gibi olmasın :).

Ben de eğer rastlarsam FFX'e, size haber vereceğim

çok sevinirim gerçekten. bu arada 'sayabileceğim'i 'satabileceğim' diye okudum, kısa süreliğine mutlu oldım işte

• Rule Of Rose sanat eseri gibidir,çok severdim keşke ps4 içinde bir remastered çıksada oynasak.
  • Kadnezar kullanıcısına yanıt
    Benim de dileğim bu yönde olurdu, ancak çok badire atlatmış bir oyun, resmi satışı bile olmadı, yüzümüzü güldürmezler
  • Selamlar, aradığınız oyunlar listesinde değil ama Shadow of Rome ve Devil may Cry 3 special Edition ve Silent Hill collection var, satabilirim isterseniz.
  • M-Corleone'dan Silent Hill 3 ve Silent Hill 4 temin edildi. Kendisine, alışverişimizin üzerinden biraz geçmiş olsa da teşekkür ederim.
  • Shadow of the colossusa talibim duruyor ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poparturk

Shadow of the colossusa talibim duruyor ise
    Siz yanlış geldiniz sanırım :)

Bu bir alım konusu, SotC'u da ben alalı 4 yıl oldu.
  • Resident evil outbreak var istersen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.