Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] ALINIK Oyunlar Hk. (RDR, Silent Hill 2 ve WH 40K Space Marine 2)
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
Etkinleştirmek için ;
GeForce RTX 4090, 4080 SUPER, 4080, 4070 Ti SUPER,
4070 Ti, 4070 SUPER veya 4070 ekran karti ya da GeForce RTX 4090, 4080 veya 4070 ekran kartini içeren bir dizüstü bilgisayar sahibi olmanız gerekmektedir.
FİYAT:800 TL PAZARLIKSIZ VE SONDUR.PAZARLIK İÇİN MESAJ ATMAYIN.
Referanslarım mevcut.
-
Merhaba,
Alınık ilanına gelip fiyatım PAZARLIKSIZ VE SONDUR yazmak biraz abes kaçmıyor mu. Yine de teklifiniz için teşekkürler, düşünmüyorum.
-
Merhaba, GoW Ragnarök'u gift olarak gönderebilirim.
-
Merhaba,
İndirim oranı yüksek olmadıkça gift olarak düşünmüyorum açıkçası. Yine de teklifinizi özelden yapabilirsiniz.
Teşekkürler.
kendi açtığım ilanlarda en az 3-4 kez dolandırılma tehlikesiyle karşılaştım. Yerinde bir karar olmuş hocam. İlanınıza cevap verip de özellikle sabırsız bir şekilde hadi hocam parayı yolla hocam şeklindeki tipler kendilerini hemen ele veriyorlar. bir süre sonra bakıyorum forumdan uzaklaştırılmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Aynen bu şekilde oluyor. İndirim talebine karşı çıkmadan onaylamalar, ödemeyi nasıl yaparız ben de dolandırıldım zaten yakında vs yazmalar.(Hoş en son dün dolandırmaya çalışanın dolandırıldım konusu da mevcut) Benim için top noktası 280 küsür referansı olan bir kişinin hesabını ele geçirebiliyor olmaları. Gün içerisinde artık mailler ve junk smsleri kontrol etmeye başladım giriş var mı vs diye. Forumda büyük bir güvenlik açığı var ve yıllardır bu durum engellenemedi. Ayrıntıları aşağıdaki mesajımda belirtmiştim.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160029661