Şimdi Ara

Alınık Playstation 4 PRO/Slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alınık Playstation 4 PRO/Slim
    Herkese iyi günler.

Bütçem elverdiğince Playstation 4 PRO/Slim bir konsol almak istiyorum.

-Temizlik ve sorunsuzluk değişmeyecek ve en önemli kriterlerimdir. Garantisinin devam ediyor olması tercih sebebi olabilir. Yorulmamış bir konsol arıyorum açıkçası.

-2.kontrolcü(kol) olması bir tercih sebebidir ama çok da önemli değil açıkçası.

-İçinde/bağlı olan PSN hesabında halihazırda bulunan oyunlar olması ve bu oyunların AAA oyunlar(Başta NFS 2015, NFS PAYBACK ve NFS HEAT olmak üzere RDR2, The Last of Us vb.) olması önemli bir kriterim. Need for Speed serisi parantez içinde belirttiğim fibi özellikle cezbedici olacaktır.

-Önce ücret sonra kargo gibi bir alışveriş olacaksa (ki olabilir hiçbir sıkıntı yok) referanslara bakmak durumunda olacağım. Malum güvenilirlik önemli bir konu. Elbette kargo vs. tüm ıvır zıvır masraf bana ait.

Bu kriterler ışığında tüm kriterleri sağlayabilen bir konsola ayırabileceğim maksimum bütçem 2500TL olacaktır. Alışverişi en kısa sürede tamamlamaya niyetliyim.

Eminim ki bu şartları, belki de daha fazlasını sağlayan satıcı arkadaşlarım olacaktır ve benim verebileceğim 2500TL'nin üzerinde bir fiyat biçmişlerdir konsollarına. Haklarıdır asla kendi fiyat politikalarına itirazım olamaz ama benim bütçemin sınırı budur. Bütçemin el verdiği en iyi konsolu almak niyetindeyim. Hepimizin alışveriş yaparken de niyetinin bu olduğuna eminim.

İletişim için öncelikle özel mesajı kullanmanızı rica edeceğim. Sonrasında birebir telefon görüşmesine geçiş yapabiliriz.

Saygılar ve sevgiler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• www.hepsiburada.com
    Sony Playstation 4 Pro 1 TB Oyun Konsol - Türkçe Menü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-4-pro-1-tb-oyun-konsol-turkce-menu-cuh-7216b-pm-HB00000HZMCN

2499 ps4 pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.