Şimdi Ara

PS2 Matrix Chip'li,3kol,2 adet 8mb memory card bir sürü oyun 150TL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar herkese iyi forumlar diliyorum.elimdeki Slim PS2 mi satmak istiyorum.fotoğraflarda görüldüğü gibi gri renktedir.matrix chiplidir.üzerinde god of war çıkartmaları bulunmakta.aldığımda böyleydi fakat çıkabileceklerini düşünüyorum.yanında 68adet oyunu vardır.orjinal kopya karışık.iki adet RGB kablosu bulunmakta.tüm kabloları tamdır.yanında 2adet orjinal Magicgate 8MB Sony Memory Card bulunmaktadır.3adet 2si CYBER marka birisi orjinal ve yeni olmak üzere Sony DualShock2 kol bulunmakta.kutusu yok fakat içeriğe tam uyan bir kolide taşıyorum.zaten gerisini fotoğrafların anlatacağını düşünüyorum.

istediğim fiyat ise 150liradır.pazarlık yoktur fakat takas düşünmüyorum.son fiyattır
    FOTOĞRAFLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

herkese iyi forumlar
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TX515W -- 4 Eylül 2010; 20:50:43 >

• pm
  • pm attım
  • pmler cevaplandı
  • pm attım
  • urunu alayim pm bekleyen visor
  • pm
  • pm attım
  • ilan hala aktif mi acaba ??
  • Pm
  • sattıysan satıldı satmayacaksan satmıyorum deme zahmetine giriver yahu.. 2tane mesaj attım okuyosun cevap yazmıyorsun en azından ''satmıyorum'' demek bukadarmı zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise
    sattıysan satıldı satmayacaksan satmıyorum deme zahmetine giriver yahu.. 2tane mesaj attım okuyosun cevap yazmıyorsun en azından ''satmıyorum'' demek bukadarmı zor

Hocam size açıklamasını yaptım bir seyahatte idim.pm inizi de cevapladım.saygılar.
  • pm attım
  • satilmadiysa alam diyen visor
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor
    satilmadiysa alam diyen visor

Satılmadı hocam ps2.
  • urunu alan visor
  • slm satılıkmı satıldımı
  • PS2 Matrix Chip'li,3kol,2 adet 8mb memory card bir sürü oyun 150TL!!

http://forum.donanimhaber.com/m_12392208/mpage_14/f_/key_//tm.htm#43098760

TX515W urunu herhangı bır ucret almadan kargolamıs ve urunu bugun elımıze gecmıstır . soz verıdgımız gıbı dıger alısverıslerımız de oldugu gıbı urun elımıze gectıgınde odemesı bugun yapılmıstır . guvenı ıcın kendısıne tesekkur eger bu sekılde once urun sonra para seklındekı alısverısverıslerımde gorusmek dılegıyle

TX515W ıle iyi bir alisveri yapan visor
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.