Şimdi Ara

PS 4 PRO 1 TB + 2 ORJİNAL KOL + 8 ADET ORJİNAL KUTULU OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PS 4 PRO 1 TB + 2 ORJİNAL KOL + 8 ADET ORJİNAL KUTULU OYUN

Merhaba ev kullanıcısı olarak temiz kullandığım cihazımı, ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Tamamen orjinal kutusunda eksizsiz bir cihazdır. Hiç tamir görmedi. Etiketleri üzerinde durmaktadır. Herhangi bir sorunu yoktur. Fan sesi sorunu yoktur. 2 adet orjinal hasarsız ve sürekli slikon kılıfta kullanılmış kolu vardır. Kargo alıcıya aittir. Ciddi alıcıya az da olsa pazarlık vardır. Önce ödeme sonra kargo şeklinde tüm satışlarımı yapıyorum. Sadece Denizli içi elden satabilirim. Referanslarımın yüzde 90 ı bu şekilde önce ödeme sonra kargo şeklinde satıştır. Sahibinden, Dolap, Zebramo ve benzeri siteler ile satışım yoktur.

İletişim için öncelikle tercihiniz cep numaram 0535 053 55 55 olsun, Whatsapp kullanıyorum. Sonradan Pm tercih ediniz. Forum Pm den daha çabuk cep telefonumdan ulaşabilirsiniz. Foruma her zaman bakamıyorum.

Herkese iyi forumlar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.