Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 KIOXIA 480 GB SATA SSD Satın Al 22 Şubat 2024 09:24 1 1 KIOXIA 480 GB SATA SSD Merhaba hiç bir problemi yoktur. Bir güncelleme sonrasında dizüstü bilgisayarımdan çıkardım. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Takas, taksit, sahibinde vs üzerinden satışım yoktur. Önce havale/eft sonrasında kargo. En geç 1 gün içerisinde kargoya veririm. Sağlık durumu görselde mevcuttur. Kargo alıcıya aittir. Referanslarım hemen hemen hepsi bu şekilde önden ücret sonrasında kargo şeklinde satıştır. Bir tek Denizli içi adreslerimden elden teslim alınabilir. İletişim için öncelikle cep numaram 0535 053 55 55 , sonrasında Pm tercih ediniz. Forum mesajlarına aktif bakamıyorum. Bu sebeple telefon numaramı verdim, Whatsapp kullanıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün OMİX X600 GOLD SIFIR GİBİ 8 GB RAM + 64 GB HAFIZA KAÇMAZ FİYAT!!! SADECE 2.500 TL TCHİBO KAHVE KAPSÜL KAHVE MAKİNASI [SATILDI] DİP FİYAT 10.000 TL 12900 K KUTU-FATURA-GARANTİ [SATILDI] KIOXIA 480 GB SATA SSD
SATILDI. Referans beklenmektedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün OMİX X600 GOLD SIFIR GİBİ 8 GB RAM + 64 GB HAFIZA KAÇMAZ FİYAT!!! SADECE 2.500 TL TCHİBO KAHVE KAPSÜL KAHVE MAKİNASI [SATILDI] DİP FİYAT 10.000 TL 12900 K KUTU-FATURA-GARANTİ [SATILDI] KIOXIA 480 GB SATA SSD