Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] .
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm cevaplandı ürün arayışım devam ediyor saygılarımla 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Ps 15000 vereyim isterseniz İstanbul anadolu yakasindayim,Amerikan alınmış cihaz ,tek kol ps slim kasa Blu-ray diskli ,ciddi alıcı iseniz mesaj bekliyorum
Pm den Geri dönüş yapıldı teşekkür ediyorum saygılarımla
-
Merhaba. Aradığınız ürün bende mevcut ;https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-slim-digital--159406674
Ancak ya havale ile kargo gönderim yapabilirim ya da sarı siteden param güvendeyle size satış yapabilirim.
Merhabalar alışverişin selameti açısından sadece İstanbul içi görüşerek satın alacağım ürünü deneyerek alışveriş yapmayı gerçekleştirmek istiyorum yine de vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar
-
Ürünü param güvendeyle satın alırsanız evinizde dilediğiniz gibi denersiniz. Sizin için en ideal yöntem budur. Param güvende sisteminde onay vermediğiniz sürece para hesabıma geçmiyor üründe sorun olursa paranız sizde kalıyor. Uzun yıllar forumdasınız zaten kim güvenilir olduğunu anlarsınız. Ben de güvenilmeyen insanlarla uğraşmak istemiyorum sizin geçmişi olan güvenilir üye olduğunu gördüğümden istedim.
-
Beni anlayışla karşılamanızı rica ediyorum bakış açımıza saygı duyuyorum teşekkür ederim PlayStation konusunda herhangi bir aciliyetim yok o yüzden acele etmiyorum nasip olur İstanbul’da aradığım kriterlerde bir ürüne denk gelirsem iki tarafın alışverişini selameti açısından İstanbul içi elden alışveriş yapmayı tercih ediyorum
Değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim üstadım saygılarımla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X