Şimdi Ara

ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM İst içi bütçe:14000 [ALINIK] .

Arkadaşlar selamünaleyküm

Alışverişiniz selameti açısından iki tarafında kafasının rahat olması için Ben Fatih’te oturuyorum Avrupa yakası ya da Marmaray‘la ulaşım sağlayabileceğim lokasyonda kutulu faturalı garantili PlayStation 5 dijital sürüm arıyorum

Bütçem 14.000 TL

Psn plus üyeliği olan

Ea fc 24 ü olan

Kutulu faturalı garantili

CFI 11 / CFI 12 serisi PlayStation 5 aramaktayım

Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Selam hocam ilanimdaki cihazi vereyim sana 14 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

Pm cevaplandı ürün arayışım devam ediyor saygılarımla 😊

• Ps 15000 vereyim isterseniz İstanbul anadolu yakasindayim,Amerikan alınmış cihaz ,tek kol ps slim kasa Blu-ray diskli ,ciddi alıcı iseniz mesaj bekliyorum

• micobey M kullanıcısına yanıt

Pm den Geri dönüş yapıldı teşekkür ediyorum saygılarımla

• Merhaba. Aradığınız ürün bende mevcut ;https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-slim-digital--159406674

Ancak ya havale ile kargo gönderim yapabilirim ya da sarı siteden param güvendeyle size satış yapabilirim.

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Merhabalar alışverişin selameti açısından sadece İstanbul içi görüşerek satın alacağım ürünü deneyerek alışveriş yapmayı gerçekleştirmek istiyorum yine de vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Ürünü param güvendeyle satın alırsanız evinizde dilediğiniz gibi denersiniz. Sizin için en ideal yöntem budur. Param güvende sisteminde onay vermediğiniz sürece para hesabıma geçmiyor üründe sorun olursa paranız sizde kalıyor. Uzun yıllar forumdasınız zaten kim güvenilir olduğunu anlarsınız. Ben de güvenilmeyen insanlarla uğraşmak istemiyorum sizin geçmişi olan güvenilir üye olduğunu gördüğümden istedim.

• MambaVino kullanıcısına yanıt

Beni anlayışla karşılamanızı rica ediyorum bakış açımıza saygı duyuyorum teşekkür ederim PlayStation konusunda herhangi bir aciliyetim yok o yüzden acele etmiyorum nasip olur İstanbul’da aradığım kriterlerde bir ürüne denk gelirsem iki tarafın alışverişini selameti açısından İstanbul içi elden alışveriş yapmayı tercih ediyorum

Değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim üstadım saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.