Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Ve aleykümselam kıymetli hocam değerli vaktinizi ayırıp bana ulaştığınız için çok teşekkür ederim geç yazdığım için de kusura bakmayın normalde ben de mesaj bildirimleri açıktı ama nedense konuya yazdığınız mesajın bildirimi gelmedi ben de işten güçten yaklaşık 1 saat önce aktif olarak telefonla uğraşmaya başladım şimdi ilanı güncellemek amaçlı girdiğimde mesajınızı gördüm
hocam hangi semtte ikamet ediyorsunuz acaba eğer Fatih ilçesinde iseniz yarın gün içinde müsaitim yanınıza uğramak isterim
hocam elinizdeki boşdaki ekran kartı fazlasıyla benim işimi görür ben de 6700xt var ama sanırım belleklerinde problem var asusla görüştüm bana kargo kodu falan gönderdiler istediğiniz zaman gönderebilirsiniz dediler ben sizden ekran kartını alırsam cuma günü benim kartı da servise yollarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Selamlar hocam ben Afyon merkezdeyim malesef aynı ilde olsak buluşurduk elden verebilirdim ama değiliz işte anca kargo yapabilirim..
-
ALLAH Teala Razı olsun kıymetli hocam
İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim arada baya mesafe varmış sizi hiç yormayayım yaklaşık 2 saat önce İstanbul Avrupa yakasından @eg2077 hocam da bana ulaştı sağ olsun aramızda mesafe var kendisiyle kontak kurdum
dedim ki hocam ben bir hafta boyunca nasip olursa Fatih ilçesinde elinde boşta olan bir ekran kartı olan arkadaşımız varsa eğer bana ulaşırsa konuyu güncelleyecekim eğer ki baktım Fatih ilçesinden bulamazsam sizinle tekrardan iletişime geçip ekran kartınızı ödünç alırım dedim kendisi de sağ olsun çok iyi niyetli sık sık olsa raflara geliyorum dedi yolum düşerse eğer size ulaşıp ekran kartını teslim ederim dedi çok mutlu oldum her birerlerlerinize çok teşekkür ediyorum buradan da
siz Benim işimi kolaylaştırmaya çalıştığınız gibi ALLAH celle celalühu da sizlerin dünya ve ahiret işlerinizi kolaylaştırsın
(Ben bir arkadaşımızdan ekran kartını ödünç alınca hem ana mesajı ilan başlığını güncelleyip hem de yeni bir mesaj atıp en altta da teslim aldığıma dair bilgilendirmesini yapacağım nasip olursa
-
Tamam madem eğer bir aksilik olursa söyleyin kargolayayım kartı sizde kalsın geri göndermenize gerekte yok yedek kart yaparsınız bende eski böyle yedek kart bir kaç tane daha var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim Hocam , ALLAH Teala razı olsun sizden 🤲🏻💕☺️
( Bu arada mesajı düzenleme gereği duydum )
İkizler burcu olmak çok zor harbiden 😂
hocam ben bir hafta konuyu açık tutayım belki Fatih semtinden eski bir ekran kartı boşta olan bir forum daş ulaşır bana ödünç olarak benim kart servise gidip gelene kadar kullanırım
baktım haftaya çarşambaya kadar bir aksiyon alamazsam o zaman size tekrardan rahatsızlık veririm hocam sizdeki boşta duran ekran kartınıza talip olurum
Tekrardan çok teşekkür eder hayırlı geceler dilerim saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 14 Aralık 2023; 4:13:57 >
-
Adana'da olsan kart verirdim abim HD7750
-
Elimde sağlam 9800gt ve gt420 var bunun HD’mi portu sadece görüntü veriyor. Beyoğlundayım alabilirsiniz ödünç olarak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ve
@HakanKilla Her birerlerinizine çok teşekkür ediyorum vardiyalı çalıştığım için şimdi fırsat bulabildim kusura bakmayın geç yazdım Fatih ilçesi olsaydı güzel olurdu
saolsun @eg2077 kıymetli Muhammed abim bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim
Sağ olsun Konya’dan bir arkadaşımız daha yazmıştı hem de yedek kartı yaparsın demişti şimdi kendisiyle kontak kurayım eğer kendisi içinde uygunsa konya’daki arkadaştan kargo tutarını ben karşılığıyayım yedek kartı olarak boşta olan kartına talibim
Zaten bütün mesajlarımı konu üzerinden yazdığım için şeffaf olması adına süreci buradan da yönetmiş olduğunuz her birellerinizden ALLAH Teala Razı olsun
-
Kıymetli hocam selamünaleyküm tekrardan merhabalar hayırlı akşamlar
hocam güzel teklifiniz hala geçerli ise boşta olan kartınızı yedek kartı yapmam amaçlı ve mevcut sorun yaşadığını düşündüğüm ekran kartımı garantiye göndermem amaçlı boşta olan ekran kartınıza talibim eğer teklifiniz hala geçerli ise sizi de haberdar edeyim dedim geri dönüş yapmanızı bekliyor olacağım saygılarımla 😊
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Selamlar elimde HD 3450 var işimi görür dersen kargolayabilirim internet ofis film youtube netflix vs işlerini görür.. |
ALLAH Teala Razı olsun kıymetli hocam İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim arada baya mesafe varmış sizi hiç yormayayım yaklaşık 2 saat önce İstanbul Avrupa yakasından @eg2077 hocam da bana ulaştı sağ olsun aramızda mesafe var kendisiyle kontak kurdum dedim ki hocam ben bir hafta boyunca nasip olursa Fatih ilçesinde elinde boşta olan bir ekran kartı olan arkadaşımız varsa eğer bana ulaşırsa konuyu güncelleyecekim eğer ki baktım Fatih ilçesinden bulamazsam sizinle tekrardan iletişime geçip ekran kartınızı ödünç alırım dedim kendisi de sağ olsun çok iyi niyetli sık sık olsa raflara geliyorum dedi yolum düşerse eğer size ulaşıp ekran kartını teslim ederim dedi çok mutlu oldum her birerlerlerinize çok teşekkür ediyorum buradan da siz Benim işimi kolaylaştırmaya çalıştığınız gibi ALLAH celle celalühu da sizlerin dünya ve ahiret işlerinizi kolaylaştırsın (Ben bir arkadaşımızdan ekran kartını ödünç alınca hem ana mesajı ilan başlığını güncelleyip hem de yeni bir mesaj atıp en altta da teslim aldığıma dair bilgilendirmesini yapacağım nasip olursa |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X