Şimdi Ara

ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ÖDÜNÇ EKRAN KARTI ARIYORUM İSTANBUL FATİH .

Cümleten selamünaleyküm kıymetli arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ödünç ekran kartı arıyorum

mevcut ekran kartımı garantiye göndereceğim için elinizde boşta duran eski bir ekran kartınız varsa pce 3.0 destekli b550 Ana kartı takıp ekran kartının garanti sürecindeki işlemleri sonuçlanana kadar maksimum iki haftalık ekran kartı arıyorum işten eve geldiğimde canım sıkılmasın diye evde de tıngırtı sesi olsun diye bilgisayarı açmak istiyorum o yüzden de ilan açma gereği duydum ben İstanbul Fatih’te ikamet ediyorum yakın çevrede oturan elinde boşta ekran kartı olan bir arkadaşım varsa bana yardımcı olursan minnettar kalırım ekran kartım garantiden gelir gelmez ben size ekran kartını getiririm ya da isterseniz kargoyla gönderimini sağlarım

dediğim gibi amacım oyun falan oynamak değil sadece bilgisayar açılsın görüntü gelsin YouTube’a falan girsin yeter yani şimdiden çok teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla selamünaleyküm

ÖNEMLİ NOT:

benim açmış olduğum konuyula benzer içerikte bir konu açılıp forumdaşların iyi niyetinden faydalanıp dolandırıcılık olmaması adına ekran kartımı garantiye gönderip süreci sonuçlanana kadar bana kıyıda kenarda boşta olan ekran kartını benim için ödünç vermek isteyen forum daşlardan naçizane ricam sürecin selameti açısından özel mesajdan değilde konuya Mesaj yapıp süreci buradan yönetirsek daha hayırlı olur diye düşünüyorum ben de hangi forum daştan ekran kartını ödünç aldıysam Konu yazacağım bana yardımcı olmak isteyen diğer forumdaşlar da bilsin isterim

Çünkü fitnenin fesatın koptuğu böyle bir ahir zamanda benim açmış olduğum ihtiyaç konumu örnek alıp burada iyi niyetli insanları dolandırarak kişilerin güveninin kırılmasından endişe ettiğim için bu mesajı yazmanın uygun olduğunu düşündüm

inşaALLAH açıklayıcı olmuşumdur dilim döndüğünce durumu sizlere arz etmek istedim

Bana yardımcı olmak isteyen bütün forumdaşlara da buradan çok teşekkür ederim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ALLAH Teala Razı olsun kıymetli hocam

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim arada baya mesafe varmış sizi hiç yormayayım yaklaşık 2 saat önce İstanbul Avrupa yakasından @eg2077 hocam da bana ulaştı sağ olsun aramızda mesafe var kendisiyle kontak kurdum

dedim ki hocam ben bir hafta boyunca nasip olursa Fatih ilçesinde elinde boşta olan bir ekran kartı olan arkadaşımız varsa eğer bana ulaşırsa konuyu güncelleyecekim eğer ki baktım Fatih ilçesinden bulamazsam sizinle tekrardan iletişime geçip ekran kartınızı ödünç alırım dedim kendisi de sağ olsun çok iyi niyetli sık sık olsa raflara geliyorum dedi yolum düşerse eğer size ulaşıp ekran kartını teslim ederim dedi çok mutlu oldum her birerlerlerinize çok teşekkür ediyorum buradan da

siz Benim işimi kolaylaştırmaya çalıştığınız gibi ALLAH celle celalühu da sizlerin dünya ve ahiret işlerinizi kolaylaştırsın

(Ben bir arkadaşımızdan ekran kartını ödünç alınca hem ana mesajı ilan başlığını güncelleyip hem de yeni bir mesaj atıp en altta da teslim aldığıma dair bilgilendirmesini yapacağım nasip olursa

• Selamlar elimde HD 3450 var işimi görür dersen kargolayabilirim internet ofis film youtube netflix vs işlerini görür..

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt

Ve aleykümselam kıymetli hocam değerli vaktinizi ayırıp bana ulaştığınız için çok teşekkür ederim geç yazdığım için de kusura bakmayın normalde ben de mesaj bildirimleri açıktı ama nedense konuya yazdığınız mesajın bildirimi gelmedi ben de işten güçten yaklaşık 1 saat önce aktif olarak telefonla uğraşmaya başladım şimdi ilanı güncellemek amaçlı girdiğimde mesajınızı gördüm

hocam hangi semtte ikamet ediyorsunuz acaba eğer Fatih ilçesinde iseniz yarın gün içinde müsaitim yanınıza uğramak isterim

hocam elinizdeki boşdaki ekran kartı fazlasıyla benim işimi görür ben de 6700xt var ama sanırım belleklerinde problem var asusla görüştüm bana kargo kodu falan gönderdiler istediğiniz zaman gönderebilirsiniz dediler ben sizden ekran kartını alırsam cuma günü benim kartı da servise yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam ben Afyon merkezdeyim malesef aynı ilde olsak buluşurduk elden verebilirdim ama değiliz işte anca kargo yapabilirim..

• ALLAH Teala Razı olsun kıymetli hocam

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim arada baya mesafe varmış sizi hiç yormayayım yaklaşık 2 saat önce İstanbul Avrupa yakasından @eg2077 hocam da bana ulaştı sağ olsun aramızda mesafe var kendisiyle kontak kurdum

dedim ki hocam ben bir hafta boyunca nasip olursa Fatih ilçesinde elinde boşta olan bir ekran kartı olan arkadaşımız varsa eğer bana ulaşırsa konuyu güncelleyecekim eğer ki baktım Fatih ilçesinden bulamazsam sizinle tekrardan iletişime geçip ekran kartınızı ödünç alırım dedim kendisi de sağ olsun çok iyi niyetli sık sık olsa raflara geliyorum dedi yolum düşerse eğer size ulaşıp ekran kartını teslim ederim dedi çok mutlu oldum her birerlerlerinize çok teşekkür ediyorum buradan da

siz Benim işimi kolaylaştırmaya çalıştığınız gibi ALLAH celle celalühu da sizlerin dünya ve ahiret işlerinizi kolaylaştırsın

(Ben bir arkadaşımızdan ekran kartını ödünç alınca hem ana mesajı ilan başlığını güncelleyip hem de yeni bir mesaj atıp en altta da teslim aldığıma dair bilgilendirmesini yapacağım nasip olursa

• Tamam madem eğer bir aksilik olursa söyleyin kargolayayım kartı sizde kalsın geri göndermenize gerekte yok yedek kart yaparsınız bende eski böyle yedek kart bir kaç tane daha var yani

çok teşekkür ederim Hocam , ALLAH Teala razı olsun sizden 🤲🏻💕☺️

( Bu arada mesajı düzenleme gereği duydum )

İkizler burcu olmak çok zor harbiden 😂

hocam ben bir hafta konuyu açık tutayım belki Fatih semtinden eski bir ekran kartı boşta olan bir forum daş ulaşır bana ödünç olarak benim kart servise gidip gelene kadar kullanırım

baktım haftaya çarşambaya kadar bir aksiyon alamazsam o zaman size tekrardan rahatsızlık veririm hocam sizdeki boşta duran ekran kartınıza talip olurum

Tekrardan çok teşekkür eder hayırlı geceler dilerim saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 14 Aralık 2023; 4:13:57 >
  • Adana'da olsan kart verirdim abim HD7750

• Elimde sağlam 9800gt ve gt420 var bunun HD’mi portu sadece görüntü veriyor. Beyoğlundayım alabilirsiniz ödünç olarak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @NeoTiger

ve

@HakanKilla Her birerlerinizine çok teşekkür ediyorum vardiyalı çalıştığım için şimdi fırsat bulabildim kusura bakmayın geç yazdım Fatih ilçesi olsaydı güzel olurdu

saolsun @eg2077 kıymetli Muhammed abim bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkür ederim

Sağ olsun Konya’dan bir arkadaşımız daha yazmıştı hem de yedek kartı yaparsın demişti şimdi kendisiyle kontak kurayım eğer kendisi içinde uygunsa konya’daki arkadaştan kargo tutarını ben karşılığıyayım yedek kartı olarak boşta olan kartına talibim

Zaten bütün mesajlarımı konu üzerinden yazdığım için şeffaf olması adına süreci buradan da yönetmiş olduğunuz her birellerinizden ALLAH Teala Razı olsun

Kıymetli hocam selamünaleyküm tekrardan merhabalar hayırlı akşamlar

hocam güzel teklifiniz hala geçerli ise boşta olan kartınızı yedek kartı yapmam amaçlı ve mevcut sorun yaşadığını düşündüğüm ekran kartımı garantiye göndermem amaçlı boşta olan ekran kartınıza talibim eğer teklifiniz hala geçerli ise sizi de haberdar edeyim dedim geri dönüş yapmanızı bekliyor olacağım saygılarımla 😊

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.