Şimdi Ara

[ALINIK] Playstation3 slim cfw li, faturalı [İST]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ilanın süresi geçmiştir. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beterbocek -- 9 Kasım 2017; 23:49:42 >

• keşke vodafonedan alsaydın gönderilen cihazlar 3.55 miş.alanlar diyor. bende 2ay önce senin durumunaydım. alsam mı almasam mı diye beklerken bi ilan açıldı hdd si 640 gb ile değiştirilmiş 2 orjinal kollu cfw li slim pal makine için. yanında içinden çıkan 120 lik hdd i de verdi arkadaş sağolsun. istediğim oyunlarıda yükledi. yani bana böyle denk geldi. umarım sanada iyi bir cihaz denk gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

keşke vodafonedan alsaydın gönderilen cihazlar 3.55 miş.alanlar diyor. bende 2ay önce senin durumunaydım. alsam mı almasam mı diye beklerken bi ilan açıldı hdd si 640 gb ile değiştirilmiş 2 orjinal kollu cfw li slim pal makine için. yanında içinden çıkan 120 lik hdd i de verdi arkadaş sağolsun. istediğim oyunlarıda yükledi. yani bana böyle denk geldi. umarım sanada iyi bir cihaz denk gelir.

hakkaten 3.55 ise üzüldüm gerçekten. aslında o riske girip, değilse de satacaktık ama al sat işinden hoşlanmıyorum artık. 3.55 se fena üzüldüm. umarım dediğin gibi güzel bir cihaz da ben bulurum. söylemesi ayıp kaça aldın o makinayı? az çok piyasayı kestirmek için sorayım bir mahsuru yoksa.. pm den de cvp verebilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.