Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK > PS5 Hesap | Sadece FC24 (Club modunda karakteri LV100) Satın Al 27 Ocak 2024 14:05 1 1 ALINIK > PS5 Hesap | Sadece FC24 (Club modunda karakteri LV100) Merhabalar,İlan başlığında da belirttiğim üzere PSN hesabı arıyorum içinde FC24 olup Club modunda karakteri kasılmış 100 level olan. Diğer hiç bir şey önemli değil. FUT 'da içerisinde para olması gibi gibi senaryolar ile ilgilenmiyorum. PS5 'de kullanacağım, FC24 'de ücretsiz versiyon yükseltme var mı bilmiyorum ama yok ise PS5 versiyonu olmak zorunda.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK > PS5 Hesap | Sadece FC24 (Club modunda karakteri LV100) [ALINIK] > PS4 / PS5 Kutulu Oyun Liste Macbook Air M2 (2022) - Gece Yarısı - 8GB 256GB Playstation 5 Diskli Versiyon | TR Ürün | Sıfırdan Farksız