Şimdi Ara

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √ ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.030
Cevap
11
Favori
28.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  (PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √  ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR

Kulubumuz saygın, seviyeli dostça bir kulub çerçevesinde olmalıdır.
    Tüm kulub üyesi arkadaşlarımız bu doğrultuda ilerlemelidir.
    Takım içerisinde kötü bir söz veya o tarz kelimeler asla kullanılmamalıdır.
    Birbirimize olan saygımızı herdaim korumalıyız aksi bir durumda club ihracı söz konusu olacaktır.
    Yaşça küçük veya büyük tüm kulub oyuncularımız bunlara uymak durumundadır.

Kulube transfer olmak isteyen oyuncular isim soyisim yaş ve yaşadığı şehri bildireceklerdir.
    Akaşmları kulube girmek için kulub oyuncularından enaz 5 kişinin online olması gerekmektedir.
    Oyuncularınızın gelişmesi açısından boş vakitlerinizde drop match yapmanızı tavsiye edilir.
    Takım oyunu ön plana çıkartma adına tüm oyuncularımız özverili olmalıdır kesinlikle bencil hareketlerde bulunmamalıdır.
    Maç içerisinde irtibatı daha kolay sağlamak için mümkün mertebe kulaklıklarımızı takmış olmamız gerekmektedir.
    Tüm oyuncularımızın emeği ile takımımızı çok iyi yerlere getireceğimiz inancındayım.

BENİM MÜSAİT OLMADIĞIM ZAMANLAR TAKIMI KURUP YÖNETECEK OLAN (@YanlizkurtAlkar ilker) ve (@Evr-FB Evren) ARKADAŞLARIMIZDIR BU ARKADAŞLARIMIZ TAKIMIN 2.KAPTANIDIRLAR BİLGİNİZE.

KARŞILAŞMALARDA İRTİBATIN DAHA KOLAY SAĞLANMASI ADINA TÜM OYUNCULARIMIZIN MİKRAFONLARINI TAKMALIDIR.
    AYNI ZAMANDA ÇOK ACİLİYET GEREKTİRMEDİĞİ SÜRECE MAÇ ESNASINDA OYUNDAN AYRILMAK YASAKTIR.
    KULUP OYUNCULARINI ZORLA KULUBE ÇAĞIRMAK OLMAYACAK OAN BAŞKA BİR OYUN OYNUYORSA OYNAMAYA DEVAM EDEBİLİR BU KONU HAKKINDA SIKINTI OLUŞMAYACAK.
    AKŞAMLARI SAAT 21:00 TOPLANMA SAATİMİZ OLARAK BELİRLİYORUZ BUNA GÖRE OYUNCU SAYISINA GÖRE DAHADA ERKEN BAŞLAYABİLİRİZ AMA STABİL SAAT 21:OO'DIR.

TAKIMIZIDA DEFANS OYUNCULARI VE ÖZELLİKLER KANAT OYUNCULARI ÇOK DİKKATLİ OLMAK DURUMUNDADIR ATAKLARDA İLERİ ÇIKILDIĞINDA GERİ DÖNÜŞÜ EN İVEDİ ŞEKİLDE YAPMALIDIRLAR MEVKİLERİNİ MÜMKÜN MERTEBE BOŞ BIRAKMAMALIDIRLAR BUNA ÖZEN GÖSTERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

SON OLARAK TÜM TAKIM BİRBİRİNİN PSN ID'LERİNİ EKLESİN ARKADAŞLAR.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN....

NİCK---İSİM---YAŞ---ŞEHİR---PSN

(PS4-FİFA 14) EXCELLENT FC √  ••PRO CLUB•• FİFA 15 İLE YENİ PRO ALIMI OLACAKTIR

DİZİLİŞLER BU İKİSİ ARASINDA OLACAKTIR ONLİNE OLAN OYUNCUYA GÖRE MEVKİLERE GEÇİLECEKTİR.

ä

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 8 Eylül 2014; 9:56:27 >

• Ben alacağım, ancak turnuvada size başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14 almak için PS4 bekleyenlerdenim

• Çıktığı gibi değil de Ocak-Şubat gibi alabilirim PS4'ü. Bakalım
  • Ps4'ü sadece fifa için bekliyorum.vita tv + ps4 bundle olursa çok iyi olacak.yanına da fifa 14 aldım mı ohşş
  • Bende aynı sekılde beklıyrum turnuvalara fılan katılırım sureklı haberdar et beni hocam
  • Turnuvaya hazırmısınız beyler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben siparişi verdim oyunu bekliyorum . Ps4 çıkar çıkmaz almak istiyorum fakat stok sıkıntısı yaşıyıcaz gibi geliyor
  • bende varım arkslar ps4 fıfa 14 alıcam
  • Bende alacağım ps4 fifa 14 ile ama eşimi ikna edemiyorum bir türlü

• ylönen Ertug-tr vs onlar da duruyor mu eskilerden ben de almayı düşünüyorum ama kardeşlik kesin bilgi olmadığı için bekliyorum şuan,umarım 13 aralıkta alabilirim ps4
  • Bugün mariiodan siparişi verdim....
  • Beni de ekleyin fifayi siparis verdim aralik sonunda da ps4 gelecek turnuvalara katilirim

• Benide yazarsın oyun geldi fakat konsol daha çıkmadığından yok
  • ps3 kullandıgım donemin %90 ını fifa oynayarak geçirdim. ps4 de fifa için alacagım ama fifa 15 e yetişirim galiba ancak fiyatların 400$ abd seviyesine dusmesini bekleyecegim bir süre
  • Ben aldım ve oynuyorum.Yazabilirsiniz........

PSN ID: Yeniada
  • vay kardes hayırlı olsun nerden aldınkı ben bakıyorumda bulamadım bende hemen alcamda fıfa 14 nasıl olmus ps3 e gore
  • Bende ps4 çıkacak olduğundan daha fazla oyun almamaya karar verdim PS4 ü çıktığı gibi alacam yanında da Fifa 14 hediyeli paketinden almaya çalışacam
  • kardes bı fıfa 14 atalım ıstersen sımdı musaıtsen ps3 den bende ıdalıyımdır
  • psn ıd gandalf__35 benım ps3 de şuan oynamk ısteyen eklesın fıfa 14
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.