Şimdi Ara

ALINIK PSP FAT YADA SLİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm hocalar psp almak istiyorum ama fat varken slimede o kadar para vermek istemiyorum sanki ne farkı var 10 gram daha az olsa nolur sanki öncelikli olarak duzgun bir psp fat almayı dusunuorum ama eger uygun bir fiyata slim olursa oda olur hadi kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: megaman01

slm hocalar psp almak istiyorum ama fat varken slimede o kadar para vermek istemiyorum sanki ne farkı var 10 gram daha az olsa nolur sanki öncelikli olarak duzgun bir psp fat almayı dusunuorum ama eger uygun bir fiyata slim olursa oda olur hadi kolay gelsin

adı üstünde portable cihaz 20gr ve 1 cm hayat demek cepte tasınan bir alet içindonanımsal olarakta fatta 32mb ram varken slimde 64mb raam bellek var
  • aga o zaman sen al slimi ben fat alırım sanki slim cebine sığıyorda sığdırdığın zman konus tamam mı luzumsuz artistliğe gerek yok
  • quote:

aga o zaman sen al slimi ben fat alırım sanki slim cebine sığıyorda sığdırdığın zman konus tamam mı luzumsuz artistliğe gerek yok

Gayet iyi niyetli yorum yapılmış. Senin buna gereksiz, artist tepkini görüp profiline bakma gereği duydum. 94'ü görünce de tahminim doğruluğunu gösterip artistlik yapmak için bu mesajı yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

slm hocalar psp almak istiyorum ama fat varken slimede o kadar para vermek istemiyorum sanki ne farkı var 10 gram daha az olsa nolur sanki öncelikli olarak duzgun bir psp fat almayı dusunuorum ama eger uygun bir fiyata slim olursa oda olur hadi kolay gelsin

adı üstünde portable cihaz 20gr ve 1 cm hayat demek cepte tasınan bir alet içindonanımsal olarakta fatta 32mb ram varken slimde 64mb raam bellek var

Yanılıyorsun 64mb olan flash hafıza yani fat ile slim arasında hız acısından hıc bir fark yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ps Vita slim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.