Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX360 250 GB SLİM + 2 ORJ. GAMEPAD + ORJ. OYUNLAR Satın Al 26 Haziran 2014 20:25 1 1 XBOX360 250 GB SLİM + 2 ORJ. GAMEPAD + ORJ. OYUNLAR Merhaba arkadaşlar. Xbox 360 slim 250 GB piyano parlak kasa konsolumu satıyorum. 4 ay önce forumdan Arm the Homeless nickli arkadaşımdan satın aldım. Pek fazla kullanmaya fırsat bulamadığım için satıyorum. Konsol Artıları : Konsol PAL Bölge kodludur. Konsol 2010.07.29 üretim tarihlidir.Hiçbir FW veya diğer yazılım işlemleri yapılmamıştır.Orijinaldir. Konsol hiçbir arıza vs. sebebiyle garanti veya teknik servis yüzü görmemiştir , alındığından bu yana sapa sağlam çalışmaktadır. Konsol içinde yüklenmiş oyunların listesini de aşağıda belirttim. Orijinal kullanacaklar için oyun konusunda hiç bir sıkıntınız olmayacaktır. (Gold üyelik multiplayer oyunlar için gereklidir , cihaz üzerindeki oyunları için değil.) Konsolda fiziksel kırılma , çıkık , yamukluk yoktur. Konsol HDD içerisinde 50 küsür Xbox Live marketplace'den satınalınmış içerik mevcuttur (oyunlar-listede-, arcade , DLC , premium tema, gamerpicture vs.) 8 Adet Kutulu , 1 adet Kutusuz DVD ORİJİNAL oyun. Pil kullanımından kurtulmanızı büyük oranla sağlayan orijinal Play & Charge kit. Konsol Eksileri : Konsol kasasının piyano black olmasından kaynaklanan belli belirsiz kılcal çizikler. Gamepad'in uzun süreli kullanım sonucu aşınan joystick plastikleri (sadece sol joystick).Onun dışında çalışmasında bir sorun yoktur. Konsol vakti zamanında Kahraman Elektronik'ten alınmış olup , 1 senelik dükkan garantisi 2 sene önce son bulmuştur. Kutu İçeriği : -Xbox 360 250 GB SLIM Konsol -2 adet Xbox 360 Controller (1 tanesi çok temiz diğeri biraz yıpranmıştır.) -Play & Charge Kit -Headset -DVI monitörlere bağlamak için VGA kablo -AV kablosu -Güç kablosu vs. 9 Adet Orijinal oyun : Battlefield 4 Tomb Raider --DVD-- Splinter Cell Blacklist Left 4 Dead 2 Red Dead Redemption Gears of War 3 Gears of War Judgment Skate 3 Metro 2033 Fiyat olarak 500 TL istiyorum. İstanbul içi elden görerek teslim edebilirim. Diğer illere kargo yapabilir get ilanı açabilirim. Takas düşünmüyorum. Games With Gold oyunlar dahil olmakla beraber ; Oyunlar : Halo 4 (18.01.2014) İndirilebilir Spec Ops : The Line (09.01.2014) GTA V Borderlands 2 Far Cry 3 Hitman Absolution Max Payne 3 Ghost Recon FS Street Fighter 3 Online Edition 3on3 NHL Arcade 50 Cent BotS Alan Wakr (Dlcler) Angry Birds Trilogy (HDD yok ancak tekrar indirilebilir) Bastion Bloodforge Bloody Good Time Bulletstorm Bully S.E Capsized Counter Strike GO Crysis Dead Island (Dlcler) Driver S.F Dungeon Fighter. LIVE Flashback Forza horizon Gears of War (Dlcler) Gears of War 2 (Dlcler +gold hammerburst) Gears of War 3 season pass,tum silah skinleri,tum exclusive preorder karakterler Gears of war judgment season pass,tum karakter skinleri Gotham city impostors I am alive Ikaruga Injustice Joe Danger SE Left 4 Dead L4d2 dlcleri LIMBO Mars War Logs Marvel.vs Capcom2 Minecraft Nba Jam On Fire ed(tim pack) Nexuiz Pes 13 Plants vs Zombies Quake Arena arcade Rabbids A&K kinect Rayman Legends Real steel Red Dead Redemption tum dlcleri Resident evil 5 Sr4 season pass Shank2 Skate3 tum dlcleri Sonic adventure South park Streets of rage The dishwasher vampire smile The walkimg dead(5episodd) Tony Hawk pshd Toy soldiers.cold war (dlcleri) Warp Wrc Powerslide Zombie apocalypse nda ve daha listeye yazmadığım bir çok oyun,tema,gamerpicture...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. https://www.dropbox.com/s/6ltinm2isszqnba/Photo%2026.06.2014%2008%2007%2051.jpg https://www.dropbox.com/s/7dhsvyvu60bdxkr/Photo%2026.06.2014%2008%2008%2022.jpg https://www.dropbox.com/s/ppree2kpue7ikt1/Photo%2026.06.2014%2008%2009%2029.jpg https://www.dropbox.com/s/putbele72dklw9o/Photo%2026.06.2014%2008%2009%2048.jpg https://www.dropbox.com/s/ea4v69foo68rudy/Photo%2026.06.2014%2008%2009%2041.jpg Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX360 250 GB SLİM + 2 ORJ. GAMEPAD + ORJ. OYUNLAR EDIFIER S530DW 2+1 SPEAKER - BEYAZ 145 Watt RMS IPAD 32 GB Wifi + 3G 1 aylık Full Kutulu Türkiye Garantili Faturalı SATILIK veya TAKAS "SATILDI"ACER ASPIRE 5920G GARANTİLİ FATURALI TEMİZ NOTEBOOK KISA SÜRELİĞİNE YETİŞEN ALIR 850 TL!!!
rebellion nickli arkadaşa satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX360 250 GB SLİM + 2 ORJ. GAMEPAD + ORJ. OYUNLAR EDIFIER S530DW 2+1 SPEAKER - BEYAZ 145 Watt RMS IPAD 32 GB Wifi + 3G 1 aylık Full Kutulu Türkiye Garantili Faturalı SATILIK veya TAKAS "SATILDI"ACER ASPIRE 5920G GARANTİLİ FATURALI TEMİZ NOTEBOOK KISA SÜRELİĞİNE YETİŞEN ALIR 850 TL!!!