Şimdi Ara

Alinik Q acoustic bt3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Q acoustic bt3 elinde olup satmak isteyen olursa PM yoluyla bana ulaşabilirsiniz.tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_walker83 -- 15 Ağustos 2017; 15:58:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tecrubemi paylasiyim.almayın derim.o paraya göre oyuncak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zanzi7575 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim mesajınız için.
    Kendim demosunu dinledim boyutuna göre ses ve özellik olarak begendim diyebilirim.siz o fiyat aralığında ne tavsiye edersiniz pasif + amfi seceneği mi yoksa başka bir aktif hoparlör mü ?
    biraz minimalist olsun ses aralığı genişliği güzel olsun diye bu modele yönelmiştim.
    bu arada audioengine 5+, klipsch, krk rokit 5 ve 6 modellerini dinledim.aklımda bir tek Dali zensor 1 ax modeli kaldı.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Zensor 1 ax de cok pahali özelligine gore.krk çok mat çalıyor.dinlemeye yönelik degil.audioengine plisda kotu degil ama ben a2 ve a5+ sahibim.suan almaya kalksam sadece pikapda dinlemek icin alirim

• Bu ürunlerin hepsini ve fazlasini kullandim.ona gore soyluyorum.klavye basinda teknik ozelliklere bakarak degil.youtubada biraz amator videolarim var.fikir edenebilirsn.ama yazdigin cihazlari ele.biz cok paralar harvadik deneme yanilma.butceyi yazin tinkendirmeye calisayim.istedigni hem tarz ve guzel gozuksunmhemde kaliteli ses aliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.