Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK | Razer Keyboard Arıyorum Satın Al 19 Aralık 2022 21:25 1 1 ALINIK | Razer Keyboard Arıyorum Selamlar herkese,Kişisel bilgisayarımda kullanmak için aşağıdaki modelleri arıyorum.Temiz olması şartıyla kısa süre kullanılan ikinci el ürünler ya da paketi açılmamış ama fazla olan ürünler olabilir.Garanti, kutu içeriği ve faturası (e-fatura olur) olması şart.- RAZER HUNTSMAN V2 TENKEYLESS- RAZER BLACKWIDOW V3 TENKEYLESS- RAZER BLACKWIDOW V2 TENKEYLESS- RAZER CYNOSA V2Yukarıdaki modeller tercihimdir. Ama kablosuz olursa başka modeller için de yazabilirsiniz.Bütçem en fazla 1000 TL.İyi forumlar!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILIK] Philips 5400 Serisi EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi [SATILDI] [ALINIK] 32" - Min. 144 HZ IPS Panel 2K/4K Monitör Arıyorum [SATILDI] Silinebilir. [SATILDI] [Alınık] DDR5 Sistem Parçaları Arıyorum 🔥