Şimdi Ara

ALINIK REXPO RB-174 USB Bluetooth Dongle ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rexpo RB-174 USB Dongle Bluetooth SATAN ARKADAŞA VARSA EGER ANKARADAN ELDEN SATIŞ YAPABİLECEK BENLE İRTİBATA GEÇSİN SATMAK İÇİN BEKLİYORUM ARKADAŞLAR 9-10 YTL BİR FİYAT OLDUGU İÇİN BU MARKAYI SEÇTİM VEYA BU FİYAT ARALIGINDA OLAN BAŞKA BİR ÜRÜNDE OLABİLİR TEŞEKKÜRLER DAHA PAHALISINI DÜŞÜNMÜYORUM

MSN: recori@mynet.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İmzamda garantili MSI lar var, arada çok fiyat farkı yok, bir kere alırsın sürekli kalıcı olur, elinde kalmaz Toplu alımda indirimde yaparım
  • Selamlar Visata uyumlu olduğu için Hepsiburada.com dan Rexpo RB-175 Drivewrsiz Bluetooth aldım ancak ses transferlerini yapmıyor,yani bluetooth stereo kulaklığım ile çalışmıyor.Ayrıca programi 5mb ile sınırlı büyük dosyayı kesiyor.Bence bu markayı kesinlikle almayınız.Tecom Cyber-Blue diye bir ürün aldım Vista da sorunsuz çalışıyor,kulaklığımda süper çalışıyor,resmen kapalı alanda 20metrede müzik dinliyorum.Bence Tecom Cyber-Drive Vista uyumlu Bluetoothu alınız.Bu ürünü Teknosadan 15ytl civarı bir fiyata aldım.Bugune kadar kullandığım en kusursuz ve problemsiz bilgisayar parçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.