Şimdi Ara

ALINIK! RX 480 - RX 580

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ALINIK! RX 480 - RX 580
    İlanda da belirttiğim kartları almak niyetindeyim.

Rx480 8gb
    Rx580 4-8gb

Mümkünse MSI Gaming X serisi ve Sapphire nitro+ serisi önceliklerim arasında

Pmden ulaşabilirsiniz. Lütfen afaki rakamlar teklif etmeyin piyasa çerçevesince ürünlerine bedel isteyecek kimseler yazarsa sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya,Selçuklu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 980'in güzel soğutuculu olanları 850-900 rahat eder, 1060'ı yer yer dövebilir. kolay gele.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    O zaman piyasa ederine göre alayım satacak arkadaş varsa tabi mesaj atabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selamlar ,
    Evga GTX 980 Kingpin ekran kartına sahibim , stock hızı 1.430 mhz , en ufak bir problemi yok , tüm kutu içeriği eksiksiz biçimde durmakta , karantina günler dışında çok çok az oyun oynanan bir sistemde kullandım. Henüz satılık ilanım yok ama 2k için bazı oyunlarda artık yetersiz geliyor , sizin arayışınızı görünce yazmak istedim. Ancak böyle bir modeli de satmaya da kıyamıyorum :)

Hayırlı günler dilerim.
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam satmayı düşünürseniz mesajla iletişime geçebilirsiniz hayırlı günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selamlar hocam asus GTX1060 3GB DUAL OC cihazına sahibim. mart 2018 de aldım cihazı 1 sene askere falan gittim çok kullanmadım 1 yıl garantisi devam etmekte vatandan alınmıştır. Mesajdan ulaşabilirsinhttps://forum.donanimhaber.com/satilik-asus-gtx-1060-3gb-dual-oc--142967435

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamAti -- 18 Nisan 2020; 22:51:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.