Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba, bu gece saat 3-4 gibi hesabım çalınmış ve bir çok ikinci el konularına mesaj göndermiş. Sabah işe giderken bildirimleri görünce hemen şifre ve mail değişikliği yaptım. Telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen bu kadar kolay şekilde hesaba girilmesi şaka gibi. Konuyu silebilirsiniz hocam hesap güvenliğini sağladım. Hesabı çalan herif sizi de bloklamış. Mesaj göndermeyi çalıştım size ama gönderemedim. Az önce bloğu kaldırdım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 26 Mart 2025; 9:42:49 > |
nickini kaldırdım hocam hüseyin d. demiş birine bana ramazan i. diye birinin ibanını vermişti kiralık ibanlarla milleti dolandırıyorlar başkalarına başka numara verdiyse onuda yazalım |
Evet hocam tam olarak böyle. Ayrıca benim hesabıma girip o kadar kişiyle yazışmış gece 3'de 4'de hiç bir giriş yapılma maili bile gelmemiş. Nasıl oluyor çözemedim. Adam herkesle yazışmış anlaşmış Allahtan sabah erken kalkıyorum da hemen bütün bilgileri değiştim. |
evet bana yazdı am4 parça arıyordum var elimde diyerek 2000 lira talep etti kabul etmedim iyi ki bu konuyu açmışsınız hala da yazıyor |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Konu güncel kalmalı. |
Geçmiş olsun hocam, şifreniz çokmu basitti nasıl bu kadar kolay hesabı çalabiliyor? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Değildi hocam ben de şok oldum. Nasıl girdiler hesaba ve nasıl bana bildirim dahi gelmedi anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben dolandırılmadım ama dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 29 Mart 2025; 16:0:14 > |
Donanımhaber ikinci el aslında kaldırılmalı. Donanımhaber hala buna çözüm bulamadı ise bıraksın zaten bu işi. Benim hesap ilede kaç kişiyi dolandırdılar. Donanımhaber iyi bilir dolandırıcı için kaç kere mahkemeye dosya cevaplamayı. |