Şimdi Ara

DOLANDIRICILIK UYARISI +90 5XX xX6 19 18 numara DOLANDIRICIDIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 DOLANDIRICILIK UYARISI +90 5XX xX6 19 18 numara DOLANDIRICIDIR.

REF sayısı yüksek üyelerin hesaplarını çalıp sizi dolandırmaya çalışıyor kanmayın.

+90 5XX xX6 19 18 numaradadır aşağıdaki konudada farklı nickleri çalmış birilerini dolandırmaya çalışmış.

https://forum.donanimhaber.com/windows-masaustu-ile-c-diski-kullanici-adlari-ayni-degil--151167371

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba, bu gece saat 3-4 gibi hesabım çalınmış ve bir çok ikinci el konularına mesaj göndermiş. Sabah işe giderken bildirimleri görünce hemen şifre ve mail değişikliği yaptım. Telefon numaram kayıtlı olmasına rağmen bu kadar kolay şekilde hesaba girilmesi şaka gibi. Konuyu silebilirsiniz hocam hesap güvenliğini sağladım. Hesabı çalan herif sizi de bloklamış. Mesaj göndermeyi çalıştım size ama gönderemedim. Az önce bloğu kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 26 Mart 2025; 9:42:49 >
  • Allahtan kimseyi dolandırmadan şifre ve maili değiştim. Mesaj attığı kişilere mesaj gönderdim. Konu başlığını değişebilirseniz sevinirim. 2010'dan beri kullandığım hesabı böyle bir şerefsizlik yüzünden adımın kirlenmesini istemem.

DOLANDIRICILIK UYARISI +90 5XX xX6 19 18 numara DOLANDIRICIDIR.DOLANDIRICILIK UYARISI +90 5XX xX6 19 18 numara DOLANDIRICIDIR.

@rocky_balbao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 26 Mart 2025; 13:40:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nickini kaldırdım hocam hüseyin d. demiş birine bana ramazan i. diye birinin ibanını vermişti kiralık ibanlarla milleti dolandırıyorlar başkalarına başka numara verdiyse onuda yazalım

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Evet hocam tam olarak böyle. Ayrıca benim hesabıma girip o kadar kişiyle yazışmış gece 3'de 4'de hiç bir giriş yapılma maili bile gelmemiş. Nasıl oluyor çözemedim. Adam herkesle yazışmış anlaşmış Allahtan sabah erken kalkıyorum da hemen bütün bilgileri değiştim.

• evet bana yazdı am4 parça arıyordum var elimde diyerek 2000 lira talep etti kabul etmedim iyi ki bu konuyu açmışsınız hala da yazıyor

• Adam06 yazısını okuyunca konu üstte kalsın herkes görsün diye bende yorum yapmak istedim. Geçmiş olsun hocam..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu güncel kalmalı.

• ysn61 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, şifreniz çokmu basitti nasıl bu kadar kolay hesabı çalabiliyor?

• Bu aralar çok olmaya başladı bu olay, forum yönetimi hayrına bir önlem alsa artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kametuze kullanıcısına yanıt

Değildi hocam ben de şok oldum. Nasıl girdiler hesaba ve nasıl bana bildirim dahi gelmedi anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThePrimarch kullanıcısına yanıt

ben dolandırılmadım ama dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 29 Mart 2025; 16:0:14 >
  • Donanımhaber ikinci el aslında kaldırılmalı. Donanımhaber hala buna çözüm bulamadı ise bıraksın zaten bu işi. Benim hesap ilede kaç kişiyi dolandırdılar. Donanımhaber iyi bilir dolandırıcı için kaç kere mahkemeye dosya cevaplamayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.